Kahramankazan Belediyespor Köklerine Döndü

Kahramankazan Belediyespor Kulübü Olaganüstü Genel Kurul Toplantisi gerçeklesti. Kahramankazan Belediye Baskani Selim Çirpanoglu kulüp baskani seçildi.

Istiklal Marsi ve saygi durusunun ardindan Kahramankazan Belediyespor Kulübü Olaganüstü Genel Kurulu Divan Baskani Ekrem Tepecik’in gündem maddelerini açiklamasi ile basladi.

Toplantida yönetim kurulu üyeleri, denetim kurulu üyeleri ve delegeler oylama usulü ile yeniden belirlendi.

“Kahramankazan Belediyespor Kulübü olarak yeni bir adim atiyoruz”

Eski Kazan Spor’un genç takiminda kaptanlik yaptigini ifade eden Baskan Çirpanoglu, "Kahramankazan Belediyesi’nde oldugu gibi Kahramankazan Belediyespor Kulübü’nde de yeni bir adim atiyoruz. Kazan Spor zamaninda kulüp koridorlarindan yürümüs, yedek kulübesinde yer almis ayni zamanda sahada çimlerin kokusunu tabiri caizse yutmus birisi olarak Kahramankazan Belediyespor Kulübü Baskani olarak seçilmekten mutluluk duydugumu söylemek isterim" dedi.



“Köklerini bilmeyen bir kulüp basarili olamaz’

Kahramankazan Belediyespor Kulübü’nün köklerine bilen bir kulüp olmasi gerektigini vurgulayan Baskan Çirpanoglu, "Köklerini bilmeyen bir kulüp basarili olamaz. Bizler köklerimizi biliyoruz ve köklerimize geri dönmek istiyoruz. Kahramankazan Belediyespor’un kurucusu rahmetli dedem Remzi Çirpan’in baslatmis oldugu bu yolda köklerimize bagli bir sekilde ilerlemeye devam edecegiz” dedi.



“Kahramankazan bir sporcu cenneti”

Kahramankazan Belediyespor’un Kahramankazanli gençlerden olustugunu belirten Baskan Çirpanoglu, "Kahramankazan adeta bir sporcu cenneti. Gençlerimizin elinden tutuldugu sürece altyapidan birçok sporcu yetistirecegimize inaniyorum. Özellikle yetenekli gençlerimizin kesfedilmesini saglayarak spora gönül vermis arkadaslarimiz ile birlikte Kahramankazan’a deger katmaya devam edecegiz" dedi.

Geçmiste gözlemledikleri birçok hatanin oldugunu belirten Baskan Çirpanoglu, siyaset ve sporu birbirine karistirmayacaklarini vurguladi. Baskan Çirpanoglu’nun kulüp yönetimi ve delegelere güvenlerinden dolayi tesekkürlerinin ardindan toplanti sona erdi.

Kaynak: İHA