FOMGET Altyapi Seçmeleri Tamamlandi

Ankara Büyüksehir Belediyesi FOMGET Spor Kulübü Kadin Futbol Takimi’na yeni yildizlar kazandirilmasi amaciyla gerçeklestirilen altyapi seçmeleri tamamlandi. Sincan Aile Yasam Merkezi’nde 2008-2014 dogumlu yas gruplari arasinda yapilan kiz futbolcu seçmelerine çocuklar ve velileri yogun ilgi gösterdi.

Cumhuriyetin 100. yilinda Kadinlar Süper Ligi Sampiyonluk Kupasi’ni Baskente getiren Ankara Büyüksehir Belediyesi FOMGET Spor Kulübü, Kadin Futbol Takimi için altyapi seçmelerini tamamladi. 2008-2014 yas gruplari arasinda yapilan kiz futbolcu seçmeleri Sincan Aile Yasam Merkezinde gerçeklestirildi.



Seçmelere yogun talep

Yogun ilginin oldugu seçmeler hakkinda konusan Ankara Büyüksehir Belediyesi FOMGET Spor Kulübü Altyapi Teknik Direktörü Erkan Güner, su bilgileri verdi:

“Il disindan da çok fazla talebimiz oldu. Özellikle 2008-2014 dogumlu çocuklarimiz arasindan seçmelerimizi yaptik. Çok fazla talep oldu, kötü hava sartlarina ragmen salonumuz doldu tasti. Seçilen çocuklarimiz ileride Türk sporuna, milli takimimiza ve A takimimiza kazandirmayi hedefliyoruz.”

Seçmeler arasinda yasi ve yetenegi ile dikkatleri üzerine çeken isim Hira Öztürk’ün babasi Mustafa Öztürk ise, “Kizimin bebekliginden beri topa ilgisi vardi. Buradaki seçmeleri arkadasim araciligiyla ögrendim. Kizim seçildi. Onun her zaman mutlu olmasini istiyorum. Her zaman destekçisiyim” diye konustu.

Kaynak: İHA