Yüksekova'da Kurumlar Arasi Voleybol Turnuvasini TIM 47 Kazandi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Kaymakamlik Kupasi voleybol turnuvasinin final maçi düzenlenirken, turnuvayi polis ekiplerinden olusan TIM 47 ekibi kazandi.

6 guruptan olusan 24 takimin katildigi ve yaklasik 40 gün süren turnuvada rakiplerini yenen Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ile TIM 47 takimi finale yükseldi.

Yüksekova Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügünün spor salonunda düzenlenen final maçi Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ile Ilçe Emniyet Müdürlügü (TIM 47) arasinda oynandi.

Oldukça çekismeli geçen setlerde 2-2’lik esitlik saglaninca besinci set oynandi.

Nefeslerin tutuldugu son sette rakibini 15-11’lik skorla 3-2 yenen TIM 47 takimi kupanin sahibi oldu.

Final maçina Kaymakam Ömer Çimsit, beraberinde Cumhuriyet Bassavcisi Riza Ünel, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Ilhan Yilmaz, Ilçe Milli Egitim Müdürü Yusuf Atael, Ilçe Emniyet Müdür Yardimcisi Nuri Turan ve çok sayida taraftar katildi.

Maçin ardindan spor salonunda her iki takima kupa ve madalyalari verildi.

Kaymakam Çimsit final maçini kazanan TIM 47 takimini tebrik ederek kupasini verdi.

Yüksekova Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Ilhan Yilmaz da TIM 47 takimini tebrik ederek su açiklamalarda bulundu:

"Yüksekova Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügümüz ikinci, Ilçe Milli Egitim Müdürlügü de üçüncü oldu. Hepsini canigönülden tebrik ediyorum. Güzel bir final maçi izledik. Bu turnuvayi düzenlememizin amaci kurumlarimizin kaynasmasini saglamak. Bu organizasyonda emegi geçen basta Kaymakamimiz olmak üzere herkese sükranlarimi sunuyorum. Bu tür organizasyonlarin çogalmasini saglamak istiyoruz. Insallah önümüzdeki dönemlerde bunu da gerçeklestirecegiz."

Kaynak: İHA