Ilkay Gündogan Ile Ford Trucks Arasinda Is Birligi

Almanya Milli Takimi ve Barcelona’nin önemli oyuncularindan Ilkay Gündogan, Ford Trucks ile is birligi anlasmasina vardi.

Ispanyol ekibi Barcelona’nin ve Almanya Milli Takimi’nin orta sahasi Ilkay Gündogan, Ford Trucks’in marka elçisi olarak görev yapacak. Ilkay Gündogan disiplinli çalismasi, saha içindeki liderligi ve oyun zekasiyla futbolseverlerde çok farkli bir yere sahip bir isim. Markanin, sahadaki yükü paylasip takimini zirveye tasiyan Ilkay Gündogan ile birçok degerde ortaklastigi ifade ediliyor.

Ilkay Gündogan imzaladigi bu yeni anlasmadan dolayi büyük bir heyecan duydugunu belirtti.

Gündogan, "Basari yakalamis bir markayla is birligi yapmaktan gurur duyuyorum. Her zaman sahada ve saha disinda en iyisini hedefledim. Ford Trucks da ayni anlayisa sahip bir marka. Birlikte harika islere imza atacagimiza inaniyorum" ifadelerini kullandi.

Barcelona’da çekilen reklam filmi, Euro 2024 turnuvasi boyunca ekranlarda seyircilerle bulusacak. Bu is birligi çerçevesinde marka iletisimleri TV yayinlarinin yani sira dijital mecralarda da 2025 Haziran sonuna kadar devam edecek.

Ilkay Gündogan hakkinda

Ilkay Gündogan, 24 Ekim 1990’da Almanya’nin Gelsenkirchen kentinde dogdu. Türk kökenli Alman futbolcu, orta saha pozisyonunda gösterdigi performansla dünya futbolunun en önemli isimlerinden biri haline geldi. Gündogan, Borussia Dortmund, Manchester City gibi zirvede yer alan takimlarda Jürgen Klopp, Pep Guardiola gibi isimlerin en güvendigi oyuncularin basinda geldi. Takim oyunundaki etkisiyle oynadigi kulüpleri, Bundesliga, Premier League ve Sampiyonlar Ligi’nin zirvesine tasidi. Büyük basarilarinin ardindan bu sezonun basinda Barcelona’ya transfer oldu. Ilkay Gündogan, Almanya Milli Takimi’nin da önemli oyuncularinin basinda geliyor. Almanya U18, U19, U20 ve U21 takimlarinda forma giydikten sonra, 2011 yilindan bu yana takimini en üst düzey organizasyonlarda temsil etti.

Ilkay Gündogan’in kariyerinde 5 Premier League, 1 Bundesliga, 1 Sampiyonlar Ligi sampiyonlugu bulunuyor. Deneyimli isim son olarak La Liga’da 2023-2024 sezonunda yilin 11’ine seçildi.

Kaynak: İHA