Milli Boksör Erdemir, Okulunda Sevgiyle Karsilandi

Büyükler Avrupa Boks Sampiyonasi’nda Avrupa 3’üncüsü olan Tugrulhan Erdemir, Kars’ta okudugu üniversite, hocalari ve sinif arkadaslari tarafindan sevgiyle karsilandi.

Büyükler Avrupa Boks Sampiyonasi’nda Avrupa 3’üncüsü olan Kafkas Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Ögrencisi Tugrulhan Erdemir, geldigi Kars’ta hocalari sinif arkadaslarini ziyaret etti.

Milli sporcu Tugrulhan Erdemir’i Dekan Prof. Dr. Engin Kiliç, fakülte hocalari ve ögrenciler karsilandi.

Tugrulhan Erdemir’i aralarinda görmekten duydugu memnuniyeti dile getiren Spor Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Engin Kiliç, “Bugün çok önemli bir güne taniklik ediyoruz. Daha önce dünya sampiyonu olmus, Akdeniz Olimpiyat Sampiyonasi yasamis, bir arkadasimizi, ögrencimizi burada Büyükler Avrupa 3’üncüsü olarak karsilamaktan büyük bir mutluluk, bir o kadar da onur duyuyorum. Tabi içimizden çikan bu topragin insani, sizin arkadasiniz. Bu basariya imza atmis, sizlerin de dualariyla, destegiyle buralara gelmis bir arkadasimiz, ben kendisini tebrik ediyorum. Basarilarinin devam etmesini cani gönülden diliyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Tugrulhan Erdemir, “Insallah ülkemiz için, sehrimiz için olimpiyatlarda madalya almak istiyorum. Bu dogrultuda çok emek verdim. 16 yildir bu sporun içerisindeyim. Bir çok madalya aldim. Insallah bundan sonrada en iyi sekilde ülkemi temsil ederim, madalya alirim” diye konustu.

Öte yandan Erdemir’in Antrenörü Vedat Demirkol ve Ögretim Görevlisi Kivanç Buru, Olimpiyat Oyunlari’nda altin madalya için çalismalara basladiklarini kaydettiler. Arkadaslariyla bir araya gelen milli sporcu Erdemir, arkadaslariyla hasret giderdi. Tugrulhan Erdemir Temmuz ayinda Paris Olimpiyat Oyunlari’nda Türkiye’yi ve Kars’i temsil edecek.

Kaynak: İHA