Köycegiz Akademi Spor Kulübü Voleybol Kiz Takimi Yenilgisiz Grup Birincisi Oldu

Mugla’nin Köycegiz ilçesi Akademi Spor Kulübü Küçük Kiz Takimi 2023-2024 Voleybol Sezonu Mugla Ili Gelisim Liginde tüm maçlarini kazanarak grup birincisi olma basarisini gösterdi.



Köycegiz Akademi Spor Kulübü 2023-2024 TVf Gelisim Ligi’ne 2011-2012 midi takimi ve 2009-2010 küçük kiz kategorilerinde katildi.

Gelisim ligi maçlarinda Küçük Kiz kategorisinde Fethiye’de oynadiklari, Fethiye Voleybol (A), Fethiye GSIM, Fethiye Voleybol (C) Takimlarini yenerek grup birincisi olarak çikti.

Köycegiz Akademi Spor Kulübü Baskani Bilge Kinali, “Voleybol Mugla Gelisim Ligine katilan Küçük Kiz Takimimiz yaptiklari 3 müsabakayi da kazanarak, yenilgisiz grup birincisi oldu. Kizlarimizin basarilarinda büyük emegi olan; Kulüp antrenörümüz Gökhan Esen’e, sporcularimiza, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürümüz Mehmet Kaleli ve personeline, sporcularimizin ailelerine, kulübümüze destek veren herkese çok tesekkür ediyorum. Insallah final maçlarimizi da basari ile tamamlayarak ilçemizi en güzel sekilde temsil edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA