Ugurcan Çakir Açiklamasi 'Insallah Finalde Besiktas Karsisinda Kupayi Almak Istiyoruz'

Trabzonspor’un kaptani Ugurcan Çakir, Fatih Karagümrük maçinin ardindan yaptigi açiklamada, finale kaldiklarini için mutlu olduklarini söyleyerek, “Insallah finalde Besiktas karsisinda kupayi almak istiyoruz” dedi.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupasi yari finalde rövans maçinda Fatih Karagümrük’ü 4-0 maglup ederek, finale yükseldi. Mücadelenin ardindan Trabzonspor Kaptani Ugurcan Çakir basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Ilk yari tam istediklerini gibi oynayamadiklarini söyleyen Çakir, “Ilk yari tam istedigimiz oyunu oynamasak da çok acelemiz yoktu. Çünkü 1-0 öndeydik. Sonrasinda ikinci yarida gelen gollerde, net bir skorla buradan galibiyetle ayrildik. Kötü giden bir sezon, hedeflerden uzak aslinda ama finalde olmak mutluluk verici oldu” ifadelerini kullandi.

“Insallah finalde Besiktas karsisinda kupayi almak istiyoruz”

Finalde Besiktas ile oynayacaklarinin hatirlatilmasi üzerine Ugurcan Çakir, “Finalde rakibimiz Besiktas ve kupayi kazanmak istiyoruz. Bu kupayi alirsak 10. olacak. En son aldigimiz zaman 2019’da ben ve Hüseyin Türkmen var. Ikimiz kaldik. Abdullah Hoca’nin Trabzonspor’da Türkiye Kupasi eksik. Insallah finalde Besiktas karsisinda kupayi almak istiyoruz” diye konustu.



“Trabzonspor için mücadeleyi her zaman vermeye çalisiyorum”

Futbolda inisler ve çikislarin her zaman oldugunu vurgulayan 28 yasindaki kaleci, “Futbolcu her zaman en yüksek performansi veremeyebiliyor. Ben Trabzonspor için elimden gelen mücadeleyi her zaman vermeye çalisiyorum. Bazen istedigim oluyor, bazen istedigim gibi olmuyor. Ben Trabzonspor için elimden gelen her seyi her zaman sahada yapmaya çalisiyorum. Finale kaldik mutluyuz, insallah finali kazanmak istiyoruz. Taraftara tesekkür ediyorum. Uzun zamandir iç sahada taraftar olmadigi için bugün çok güzeldi. Taraftar olmadan çok konsantre olamiyorsunuz. Bugün de yanimizdalardi. Onlara çok tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA