Servet Yardimci Açiklamasi 'Milli Takimda Çok Iyi Bir Jenerasyon Yakaladik'

Türkiye Futbol Federasyonu Baskan Adayi Servet Yardimci, A Milli Futbol Takimi’nda çok iyi jenerasyon yakaladiklarini söyleyerek, "En iyi hazirliklari yaparak, milli takimimiz ülkemizi gururlandiracaktir, büyük basarilar elde edecektir" dedi.

70. Gillette Milliyet Yilin Sporcusu ödül töreninde 2023 yilinin en iyileri sahiplerini ödüllerini aldi. Tören öncesinde basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Baskan Adayi Servet Yardimci, "Bunca yil bu ödülleri kusursuz ve sorun olmadan devam ettirmeleri de önemli bir basari. Onlari kutluyorum. Benim için çok degerli, Türk sporuna katkilarindan dolayi tebrik ediyorum. Insallah nice bu ödül töreninde beraber olma dilegiyle ödül alan sporcu arkadaslarimizi tebrik ediyorum" diye konustu.

Yardimci, Almanya’da önemli bir sampiyona olacagini ifade ederek, "Almanya da çok ciddi bir sekilde hazirlaniyor. Milli takimimiz da en iyi sekilde hazirlanacaktir. Iyi hocamiz var. Önemli sporcu grubumuz var. Çok iyi bir jenerasyon yakaladik. En iyi hazirliklari yaparak, milli takimimiz ülkemizi gururlandiracaktir, büyük basarilar elde edecektir. Onlari simdiden kutluyorum, basarilar diliyorum. Insallah UEFA olarak da ülkeme iyi haberler getirmeye de devam edecegim" seklinde konustu.

Kaynak: İHA