Musspor Evinde Hata Yapmak Istemiyor

TFF 3. Lig’in 4. Grup Play-off 2. Tur ilk maçinda Tokat Belediye Plevne Spor’u 1-0 yenen Musspor, evinde oynayacagi ikinci maçin hazirliklarina basladi.

1071 spor kompleksinde bulunan antrenman sahasinda Tokat Belediye Plevnespor maçinin hazirliklarina teknik direktör Ercümend Coskundere yönetiminde baslayan Musspor ilk maçta forma giyen futbolcular yenileme antrenmani yaparken, diger futbolcular ise düz kosu, açma germe, 5’e 2 top kapma ve çift kale maç yapti.

“Turu geçen taraf olacagiz”

Antrenmanda gazetecilere açiklamalarda bulunan Musspor Teknik Direktörü Ercümend Coskundere, 2. tur ilk maçinda deplasmanda galip geldiklerini hatirlatarak çok mutlu olduklarini söyledi.

Ercümend Coskundere, “Tokat’ta güzel bir galibiyet aldik. Simdi insallah kendi sahamizda gol yemeden maçi tamamlarsak turu geçmis olacagiz. Onun için hazirliklarimiza devam ediyoruz. Iste gördügünüz gibi grup çalismamiz var. Yarin tüm takim halinde birlikte çalisacagiz. Ikinci yarida insallah turu geçen bir oyun oynayarak hem taraftarimizi, hem sehrimizi hem baskanimizi sevindiren bir skor alacagiz. Turu geçecegiz. Hedefimiz sampiyonluk, düsüncemiz o. Zaten sezon basi bütün hedef bu yöndeydi” dedi.



“Sehir olarak kenetlenmis durumdayiz”

Musspor Futbol Sube Sorumlusu Kürsat Duymus ise, ligi üçüncü bitirdiklerini söyledi.

Musspor’u bir üst lige çikarmak için çalistiklarini dile getiren Kürsat Duymus, söyle konustu:

“Ligi 3. bitirdik. Burada oyuncu arkadaslarimizin iyi performansi, taraflarimizin destegiyle Bursa Yildirim Spor’u eledik. Daha sonra Tokat’la 2. Tur ilk maçina çiktik ve galip gelerek avantaj yakaladik. Taraflarimizin destegiyle insallah ayni Bursa Yildirim Spor’u oyuncu kardeslerimizin özverisi, taraflarimizin destegiyle eledik. Sehrimizdeki büyüklerimizin de destegiyle insallah bu turu da geçip ardindan Sebahat’la rakip olmak istiyoruz. Su anda takimin durumu iyi. Her sey yolunda. Sikintimiz yok. Baskanimiz Nevzat Kaya’nin ciddi anlamda destegi var. Her zaman yanimizda. Hocamiz zaten gerektigi çalismalara göre rakip takimlarin analizini yapiyor. Oyuncu kardeslerimize maçla alakali da ne kadar ciddi olmasi gerektigini anlatiyor. Bizim hedefimiz Musspor’u bir üst lige çikarmak. Bütün çalismalarimiz o yönde. Sehir olarak kenetlenmis durumdayiz. Daha fazla kenetlenebiliriz. Cuma günü maça herkesi bekliyoruz. Gelsinler takimlarina destek olsunlar. Burada hem stadyumda hem de sehirde güzel bir sinerji olusturalim. Bu sporu insallah bir üst lige çikartalim.”

“Insallah burada hep beraber sevinecegiz”

Tokat’ta oynanan ilk maçta yaptigi kurtarislarla galibiyetin mimarlarindan olan basarili kaleci Ilker Günay da, ikinci maçin hazirlarina basladiklarini belirterek, “Çalismalarimiz çok iyi gidiyor. Hocamiz gereken taktikleri, gereken konusmalari bize yapiyor. Play-off ilk maçinda biliyorsunuz burada Bursa Yildirim’i geçtik. Ikinci turun ilk maçinda Tokat gibi zorlu deplasmanda 1-0’lik skorla iyi bir sonuç aldigimizi düsünüyorum. Takim halinde iyi hazirlaniyoruz. Iyi motiveyiz. Ikinci turun, ikinci maçinda Tokatspor’u burada aglayacagiz. Allah nasip ederse turu geçip Sebat maçini bekleyecegiz. Sebat maçindan sonra finalde ikinci lige çikmaya hedefliyoruz. Taraftarimiz bizi hiç yalniz birakmadi. Tokat deplasmaninda bizlerle oldular. Yagmur çamur demeden, kis demeden hep geldiler. Cuma günkü maçta bütün taraftarlarimizi stada bekliyoruz. Onlar bizim gücümüz. Insallah burada hep beraber sevinecegiz.”

“Takim içinde bir sampiyonluk havasi var”

Tokat deplasmaninda takiminin galibiyet golünü atan basarili orta saha oyuncusu Ahmet Abdullah Çakmak ise, takim olarak iyi bir hava yakaladiklarini söyledi.

Çakmak, “Takimin içinde bir sampiyonluk havasi var diyebilirim. Ama çok da böyle erken konusmak olmaz. Dereyi görmeden paçalari sivamamak lazim. Çok iyi çalisiyoruz, hocamiz da çok iyi çalistiriyor bizi. Takimin içinde de gerçekten harika bir ortam var. Tokat maçinda gol atmak bana nasip oldu. Yani öyle güzel bir takimiz ki, kimin attiginin kimin attirdiginin çok bir önemi yok. Yeter ki kazanalim. Gönüllerimiz bir, kalbimiz bir. Insallah her sey çok güzel olacak. Finali görecegimizi düsünüyorum, insallah. Taraftarlarimizdan da her sartta bize destek olduklari için çok tesekkür ediyoruz. Deplasmanda da bizi yalniz birakmadilar. Bu haftada artik tekrar maça bekliyoruz, bu haftada hissediyorum gol atacagim” diye konustu.

Kaynak: İHA