Mehmet Büyükeksi Açiklamasi '2024 Avrupa Sampiyonasi'ndan Çok Ümitliyiz'

Türkiye Futbol Federasyonu Baskani Mehmet Büyükeksi, Almanya’da düzenlenecek Avrupa Futbol Sampiyonasi’na güzel bir sekilde hazirlandiklarini söyleyerek, "2024 Avrupa Sampiyonasi’ndan çok ümitliyiz" dedi.

70. Gillette Milliyet Yilin Sporcusu ödül töreninde, Türkiye Futbol Federasyonu Baskani Mehmet Büyükeksi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Geceden dolayi Milliyet Gazetesi’ni tebrik eden Büyükeksi, "Burada marifet gösteren sporcularimiza hepsini tebrik ediyorum. Ödül alanlar da ayrica tebriki hak ediyor" diye konustu.

Almanya’da düzenlenecek Avrupa Futbol Sampiyonasi’na güzel bir sekilde hazirlandiklarini belirten Baskan Büyükeksi, "Çok güzel bir sekilde hocamiz ve teknik ekip hazirlaniyor. Hocamiz geçen hafta Adana’daydi. Türkiye’yi karis karis, futbolcularimizin oldugu yerleri geziyor. Ayni sekilde yurt disindaki futbolcularimizi takip ediyor. 2024 Avrupa Sampiyonasi’ndan çok ümitliyiz. 4’ünde ilk maçimizi Italya ile oynayacagiz. 10’un da Polonya ile dostluk maçimizi yapacagiz. Kadro sayisi 23’ten 26’ya çikti. Hoca da bu 26 kisilik kadroyu belirleyecek. Oyun sistemini belirleyecek. Insallah 18’indeki Gürcistan maçiyla birlikte turnuvaya güzel bir baslangiç yapmayi ümit ediyoruz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA