Mauro Icardi Açiklamasi 'Adim Adim Gitmemiz Gerekiyor'

Galatasaray’in Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, her maçin ayri önemi oldugunu belirterek, adim adim gitmeleri gerektigini söyledi.

70. Gillette Milliyet Yilin Sporcusu ödül töreninde 2023 yilin enleri sahiplerini buldu. Galatasaray’in Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, yilin futbolcusu seçildi. Törenin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Icardi, "70 yildir yapilan böyle bir organizasyonda ödüle layik görüldügüm için tesekkür ediyorum. Geçen sezon sampiyon olduk. Harika bir sezon geçirdik. Bu sezon da insallah sampiyon olacagiz. Yaptigimiz seylerle gurur duyuyorum" diye konustu.

Sampiyon olmalari için her maçi kazanmalari gerektigini söyleyen 31 yasindaki futbolcu, "38 maç var, maksimum sayida maçi kazanip onun sonunda sampiyon olunuyor. Her maçin benim için ayri önemi var. Adim adim gitmemiz gerekiyor. Fatih Karagümrük maçini da kazanmamiz gerekiyor. Sonra derbi için hazirlanacagiz. O maçi da kazanmak için sahaya çikacagiz" seklinde konustu.



"Sahada yaptigim seylerle çocuklara örnek olabilmek çok önemli"

Türkiye’deki çocuklarin ona olan ilgisinin hatirlatilmasi üzerine Mauro Icardi, "Çocuklara da dokunus yapiyor olmamiz çok önemli. Futbol herkesin ruhunu harekete geçiren bir sey. Sahada yaptigim seylerle çocuklara örnek olabilmek çok önemli. Yaptigimiz seyleri görerek çocuklarin da hayalleri büyüyor. Onlar da büyük basarilara imza atacak ve biz de bunlarla gurur duyacagiz" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA