Güç Sporculari, 60 Tonluk Su Tankerini Çekti

Tekirdag’in Çerkezköy ilçesinde powerlifting sporcusu Sadrettin Özbahçeci ve Kahraman Gevrovski, yaptiklari güç gösterisinde 60 tonluk su tankerini çekmeyi basardi.

Çerkezköy ilçesinde powerlifting sporu ile ugrasan Sadrettin Özbahçeci ve Kahraman Gevrovski, yeni bir güç gösterisi ile vatandaslarin karsisina çikti. Daha önce 18 ton TIR süren ve yaklasik 2 buçuk ton agirligindaki Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’u kaldirmayi basaran sporcular yine sira disi bir denemeyle halkin karsisina çikti. Güçlü sporcular, Veliköy Belediye Dügün Salonu Otoparki’na çekilen 2 adet 30’ar tonluk su tankerini çekmek için bir araya geldi.

Önce tek tek denediler

Otoparka çekilen 30 tonluk su tankerini ilk etapta tek baslarina hareket ettirmeye çalisan Özbahçeci ve Gevrovski, bellerine bagladiklari halatlarla izleyicilerin gözü önünde tankeri hareket ettirmeyi basardilar. Tek baslarina denemeleri basarili olan sporcular sonra bir araya gelerek 2 adet 30’ar tonluk tankeri sürmeye çalistilar

7 metre çektiler

Daha önce birçok kez güç denemesi gerçeklestiren ikili, zorlu görev için bellerine bagladiklari halatlarla 60 tonluk tankerleri birlikte hareket ettirmeyi basardilar. Yaklasik 7 metre boyunca tankerleri çeken Özbahçeci ve Gevrovski basarili denemelerin ardindan izleyicilerden büyük alkis topladi.

Hedefleri uçak çekmek

Güç denemesinin ardindan açiklamalarda bulunan Özbahçeci, “Sadece ikimiz çektik. Araçlar bostaydi biz bunu daha da gelistirmek istiyoruz. Allah’in izniyle daha iyisini yapacagiz. Tek basimiza daha önce 20 ton çekmistik. Bu bizim için bir rekor oldu. Artik hedefimiz daha büyük. Traktör, biçerdöver, uçak bulabilirsek çekmeyi düsünüyoruz” dedi.



TOGG’u kaldirip, 18 ton TIR çekmisti

Basarili sporcular daha önceki denemelerinde de yaklasik 2 buçuk ton agirligindaki Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’u kaldirip, 18 tonluk TIR çekmeyi basarmislardi.

Kaynak: İHA