Feyyaz Uçar Açiklamasi 'Final Maçini Vatanimizin Her Sehrinde Oynariz, Seref Duyariz'

Besiktas Kulübü Futbol Sube Sorumlusu Feyyaz Uçar, MKE Ankaragücü maçi ardindan kupa hedeflerinde kayipsiz devam ettiklerini dile getirerek, "Final maçini vatanimizin her sehrinde oynariz, seref duyariz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi yari final rövans müsabakasinda Besiktas, sahasinda karsilastigi MKE Ankaragücü’nü 1-0 maglup ederek adini finale yazdirdi. Maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Besiktas Kulübü Futbol Sube Sorumlusu Feyyaz Uçar, "Her koltugu doldurarak maç boyunca destek veren taraftarimiza tesekkür ediyoruz. Maç öncesi yaptigimizçagiriyi ciddiye aldilar. Besiktaslinin kötü gün taraftari oldugunu gösterdiler. Böyle bir galibiyete ihtiyacimizvardi. Önce taraftara sonra emegi geçenlere tesekkür ediyoruz" diye konustu.

Ernest Muçi’nin performansi hakkinda konusan Uçar, "Kolay degil. Devre arasi yapilan bir transfer, adaptasyonu uzun sürmedi. Bugün solda basladi ortada devam etti. Yetenekli bir oyuncu. Önümüzdeki sezon büyük katki saglayacagini düsünüyoruz. O açidan kendisinden memnunuz" açiklamalarinda bulundu.

"Di Maria, Samet Hocanin hazirladigi listede yok"

Transfer ve teknik direktör çalismalari hakkinda konusan Feyyaz Uçar, "Kupa bizim için çok önemli. Görüsmeler mutlaka olacak. Bugünkü maç çok önemliydi. Bu maçtan sonra gelecek sezonun planlamisini yapmak zorundayiz. Birçok isim var, hocamiz da belli degil. Baskanin çabalari devam ediyor. Bu ayin 23’üne kadar hoca konusunda bir açiklama yapmamamiz teblig edildi. Buna uymaya çalisacagiz. Futbolcu tranfseriyle ilgili çalismalar devam edecek. Di Maria, Samet Hocanin hazirladigi listede yok. Gelecek hocanin listesinde olur mu bilmiyorum. Bu da olmayacak demek degil. Seneye hedefe oynayacak takim kurmak istiyoruz. Nokta transfer olarak düsünülebilir bu oyuncular" ifadelerini kullandi.

Türkiye Kupasi final müsabakasini oynayacaklari sehrin çok önemli olmadigini dile getiren Uçar, "Vatanimizin her sehrinde oynariz, seref duyariz. Ülkedeki her stat bizim için uygundur. Hangi statta olursa olsun elimizden geleni yapacagiz" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA