Eda Erdem Dündar Açiklamasi 'Bu Yazi Hepimiz Heyecanla Bekliyoruz, Hedeflerimiz Yüksek'

A Milli Kadin Voleybol Takimi Kaptani Eda Erdem Dündar, bu yazi heyecanla beklediklerini söyleyerek, hedeflerinin yüksek oldugunu belirtti.

70. Gillette Milliyet Yilin Sporcusu ödül töreninde 2023 yilin enleri sahiplerini ödüllerini aldi. Tören öncesinde basin mensuplarina konusan A Milli Kadin Voleybol Takimi Kaptani Eda Erdem Dündar, "Çok keyifli bir gece olacagindan hiç süphe yok. Bugün burada tüm takim olarak bulunmaktan gerçekten keyif aliyoruz. Umarim herkes için keyifli bir aksam olur. Biz kadin sporcular olarak gerçekten ülkemizde ilgi ve alaka görüyoruz. Ben sahsim olarak konusmam gerekirse uzun yillar benim için öncelikli hedefimiz istikrar olmustur. Oynadigim oyunu her zaman en iyi seviyede yapmaya çalisiyorum. Bunun karsiligini saha içinde ve saha disinda en iyi sekilde aliyorum. Yakin zamanda heykelim de dikildi. Çok mutlu ve mesudum. Benim için unutulmaz seyler oluyor diyebilirim" seklinde konustu.

Kariyerini ne kadar daha sürdüreceginin sorulmasi üzerine deneyimli voleybolcu, "Öncelikle ben gerçekten voleybol oynamaktan büyük keyif aliyorum. Benim için oksijen ne kadar ihtiyaç ise voleybol da hayatimda o kadar önemli. Vücudum el verdikçe oynamak istiyorum. Kendime 40 yasina kadar bir hedef koymustum. Bakalim 40’a az kaldi. Hep birlikte görecegiz" diye konustu.



"Bu yazi hepimiz heyecanla bekliyoruz"

Yazi heyecanla beklediklerini vurgulayan Eda Erdem Dündar, "Önce FIVB Milletler Ligi daha sonra Paris Olimpiyat Oyunlari var. Takim olarak çalisacagiz. En iyi sekilde Paris’e gitmek istiyoruz. Öncesinde Milletler Ligi’nde seviyemizi görme sansimizi görecegiz. Hedeflerimiz yüksek. Geçen yaz rüya gibi geçti. Bu sene de ülkemizi gururlandirmaya basarilarimizi devam ettirmek için her seyi yapacagiz. Hedef elbette madalya. Güzel bir yaz olacagina hepimiz yürekten inaniyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA