Daniele Santarelli Açiklamasi 'Geçen Sene Yaptigimizi Bu Sene Onaylatmamiz Gerekiyor'

A Milli Kadin Voleybol Takimi Basantrenörü Daniele Santarelli, geçen yazin rüya gibi geçtigini belirterek, "Geçen sene yaptigimizi bu sene onaylatmamiz, onaylamamiz gerekiyor. Çok zor oldugunun farkindayiz" dedi.

70. Gillette Milliyet Yilin Sporcusu ödül töreninde 2023 yilin enleri sahiplerini ödüllerini aldi. Tören öncesinde basin mensuplarina konusan A Milli Kadin Voleybol Takimi Basantrenörü Daniele Santarelli, "Geçen yaz rüya gibi geçti. Tekrarlanmasi gerçekten çok zor bir is basarildi. Bu sene çok çok daha zor olacak. Geçen sene yaptigimizi bu sene onaylatmamiz, onaylamamiz gerekiyor. Çok zor oldugunun farkindayiz. Çok iyi oyuncularim var, çok iyi bir teknik ekibim var. Isimi yapmak için dogru yerdeyim. Yine basarilar kazanmak için elimizden gelen her seyi yapacagiz" ifadelerini kullandi.

Milletler Ligi’nin yeni oyunculari denemek için çok dogru bir yer oldugunu belirten Santarelli, "Bu seneki yaz diger yazlara göre daha kisa. Çok fazla degistirme ve deneme sansimiz olmayacak. Yeni oyunculara sans verecegiz. Onlari milli takimda görme sansimiz olacak. En iyisini bulma sansimiz olacak" seklinde konustu.

Kaynak: İHA