Abdullah Avci Açiklamasi 'Kupayi 10. Kez Müzemize Götürmek Istiyoruz'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, ulasilabilir olarak koyduklari hedeflerden bir tanesini gerçeklestirdiklerini belirterek, “Kupayi 10. kez müzemize götürmek istiyoruz” dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi Yari Final rövans maçinda Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Fatih Karagümrük ile karsilasan Trabzonspor, sahadan 4-0 galip ayrilarak adini finale yazdirdi. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda degerlendirmelerde bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, “Sezonun en önemli maçlarindan bir tanesi. Bu sezonun içerisinde bizim gibi takimlarin inislerin-çikislarin oldugu sezonu yasiyoruz. Ulasilabilir koydugumuz hedef lig üçüncülügü ve Türkiye Kupasi’nda final oynamakti. Bu hedeflerden bir tanesini kazandik. Trabzonspor bu ülkenin en güçlü sehri ve takimlarindan bir tanesidir. Kupayi 10. kez müzemize götürmek istiyoruz” ifadelerini kullandi.

“Umarim tüm kupalari kazanmak nasip olur”

Karagümrük karsilasmasinin ikinci yarisinda topa sahip olmanin önemine vurgu yapan deneyimli teknik adam, “Oyun olarak Karagümrük ile 4. maçimizi oynuyoruz. Ilk yarida 0-0 biterken planladigimiz oyunu, yapacagimiz baskilari bazen geç bazen yanlis yönlendirmeler yaptik. Devre arasi konu, baskiyi su sekilde yapacagimiz üzerineydi. Ilk maçtaki avantajli skor olsa da kazanmak istiyorduk. Golü bulduktan sonra sevindirici tarafi, oyuna sahip olmak bu disipline devam etmek son derece önemliydi. Bugün itibariyla baktigimizda son derece mutluyuz, teknik adamlik kariyerimde 3. finalim olacak. Trabzonspor tarihinde tüm kupalari almis bir isim Ahmet Suat Özyazici. Umarim bana da tüm kupalari kazanmak nasip olur” seklinde konustu.

Galibiyeti bordo-mavili taraftarlara armagan eden Avci, “Trabzonspor taraftarinin nasil bir oyun istediklerini biliyorum. Onlara da tesekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladi.

Kaynak: İHA