Levent Türknas Açiklamasi 'Gururluyuz, Heyecanliyiz'

Aliaga Petkimspor Genel Menajeri Levent Türknas, Basketbol Süper Ligi’nde ilk kez play-off’ta mücadele edecekleri için ve Avrupa’ya katilacaklari için gururlu olduklarini ifade etti.

Basketbol Süper Ligi’nde sezonu 7. sirada bitirerek play-off oynamaya ve Avrupa’da mücadele etmeye hak kazanan Aliaga Petkimspor, kulüp tarihinde bir ilke imza atti. Kulüp Genel Menajeri Levent Türknas da resmi sosyal medya hesaplarindan yaptigi açiklamada, çok gururlu ve mutlu olduklarini ifade ederek, “Süper Lig’deki 4. sezonumuzda ilk defa play-off’a kalmayi basardigimiz için ve gelecek sezon Petkimspor’u Avrupa kupalarinda temsil etmeyi hak ettigimiz için çok heyecanliyiz” dedi.



“Emin adimlarla ilerledik”

Ilk devre maçlarini ilk 8’de bitirerek ilk defa Türkiye Kupasi çeyrek finallerine kaldiklarini söyleyen Türknas, “Kulüp olarak bugüne dek sakin ve emin adimlarla ilerledik. Bu adimlarimizla saglam temellere oturtmus oldugumuz, ayni zamanda sürekliligi olan bir kulüp organizasyonu olusturdugumuzu düsünüyoruz. Altyapimiz ve A takimimizin bu sezonki basarili sonuçlari bunun göstergesi olmustur ve tüm Aliaga’yi gururlandirmistir. Baskanimizin ve Yönetim Kurulumuz’un destegini tüm sezon boyu hissettik; bize bu imkanlari sagladiklari için takim adina öncelikle kendilerine tesekkür ediyoruz” dedi.

Aliaga Petkimspor Genel Menajeri Levent Türknas, sözlerini söyle tamamladi:

“3 sezondur kendisiyle beraber oldugumuz koçumuz Burak Gören ile daha da büyük hedeflere kosmayi hedefliyoruz. Kendisi bu seviyeleri görmüs, tecrübeli ve basarili bir teknik adam. Yasadigimiz bu sezon için Öncelikle kendisine ve ona destek veren teknik ekibimizdeki her bir kisiye tek tek kulübümüz adina tesekkür ediyorum.”

Kaynak: İHA