Halim Okta Açiklamasi 'Kupayi Alacagimiza Inaniyoruz'

Besiktas Teknik Sorumlusu Halim Okta, MKE Ankaragücü karsisinda hak ettikleri bir galibiyet aldiklarini, ayrica finali de kazanarak kupayi müzelerine götüreceklerine inandigini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupasi yari final rövans maçinda sahasinda MKE Ankaragücü’nü 1-0 maglup eden Besiktas, adini finale yazdirdi. Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Besiktas Teknik Sorumlusu Halim Okta, “Finalde de basarip kupayi alacagimiza inaniyoruz. Maçin ilk yarisinda iyi oynadik. Fakat uzun süreli sakatliklar ya da sakatliktan çikan oyunculari oynatiyoruz. Zaman zaman konsantrasyon eksiligi veya yorgunluk oluyor. Orada hatalar yaptik, ikinci yari kendi hatalarimiz vardi. Onun disinda iyiydik. Bize göre hak ettigimiz bir maç oldu” ifadelerini kullandi.

“Baskanin soyunma odasina gelmesi olumlu motivasyon veriyor”

Baskan Hasan Arat’in, maç sonunda takimi tebrik etmek için soyunma odasina indigini aktaran Okta, “Baskanin soyuma odasina gelmesi her zaman olumlu motivasyon veriyor. Takim bu maça da çok hazirdi ama bu tür seyler de çok olumlu etkiliyor” seklinde konustu.

Tecrübeli antrenör, sakatlanarak oyundan çikan Ghezzal’in tam durumunun ise yarin yapilacak kontroller sonrasinda belli olacagini belirtti.

Kaynak: İHA