Sergen Yalçin Sezon Sonunda Antalyaspor'dan Ayrilacagini Açikladi

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçin, 2-1 maglubiyetle sona eren Pendikspor karsilasmasi sonrasi yaptigi açiklamada, “Baskan ve yönetimle hafta içinde yaptigimiz toplantida karsilikli fikir alisverisinde bulunduk. Sezon sonu devam etmeme karari aldik” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasinda Antalyaspor, sahasinda Pendikspor’a 2-1 maglup oldu. Karsilasmanin ardindan basin toplantisinda maçi degerlendiren Antalyaspor teknik patronu Sergen Yalçin, 3 puan kaybettikleri için üzgün olduklarini söyledi.

Zor bir oyun oldugunu ve Pendikspor’un iyi mücadele ettigini kaydeden Yalçin, 10 kisi kaldiktan sonra islerinin zorlastigini belirterek, “Aslinda bayagi da bir pozisyon yakaladik. Ikinci yari maalesef oyunu çeviremedik. Böyle oyunlar da olabiliyor. Kaybettigimiz için dogal olarak üzgünüz” dedi.



Hakemi sert bir dille elestirdi

Karsilasmanin hakemi Tugay Kaan Numanoglu da sert bir dille elestiren Yalçin, sözlerini söyle sürdürdü: “Tugay Kaan Numanoglu arkadasimiz olmasaydi belki biraz farkli bir maç olurdu. Özellikle ilk golü attiktan sonra oyuncumuz kafasina aldigi bir darbeyle yerde yatarken oyunu devam ettirip bana göre yüzde yüz ofsayt olan bir goldü. O çizgi nasil çizildi bilmiyorum, kim çiziyorsa artik. Oyunun durmasi gerekiyordu. Çünkü oyuncumuz kafasina darbe aldi. Normal bir sakatlik degildi oyunu durdurmadi ve devaminda bize golü yedirtti. Bu futbol sahalarinda çok olan bir davranis degil. Oyunun devaminda rakip oyuncular sakatlandiginda hemen oyunu durdurup ve normal sakatliklarda bile hemen doktorlari sahaya davet etti sag olsun bu arkadas. Böyle hakemler Türk futbolunda oldugu sürece maalesef Türk futbol hiçbir sekilde güvenilirligi kalmayacaktir bundan sonrasi için. Özellikle bu arkadasi isaret ederek bunu söylüyorum. Gerçekten kendisi adina çok üzücü bir maç oynatti. Birak oyunculari oynasinlar. Kim kazaniyorsa kazansin. Seni ilgilendiren bir sey yok aslinda. Sen normal maçini yönetebilirsin. Maalesef talihsiz bir gece geçirdi diye düsünüyorum."

"Sezon sonu devam etmeme karari aldik"

Sezon sonu takimdan ayrilacagini da açiklayan Yalçin, “Baskan ve yönetimle hafta içinde yaptigimiz toplantida karsilikli fikir alisverisinde bulunduk. Tabii onlarin da bazi hedefleri, bizim de kendi adimiza hedeflerimiz var. Sezon sonu devam etmeme karari aldik. Oynayacagimiz son üç maç Antalyaspor’da. Özellikle Sinan Baskan’a, yönetime degerli Antalyaspor taraftarina tesekkür ediyorum. Bizi burada çok iyi agirladilar. Hiçbir sikinti yasamadik. Güzel bir bes ay geçirdigimizi düsünüyorum. Istedigimiz yere getirdigimizi düsünüyorum. Insallah önümüzdeki senelerde tekrar yollarimiz karsilasir” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA