Sakaryaspor'da Coskun Demirbakan Dönemi

Tuncay Sanli ile yollarini ayiran Sakaryaspor, Kocaelispor ile oynanacak maç öncesi ilk antrenmana Teknik Direktör Coskun Demirbakan ile çikti. Idman öncesinde açiklamalarda bulunan Demirbakan, “Izledigim maçlarda gördüm, bir düsüs var. Zaten düsüs olmasaydi ben burada olmazdim. Yönetim degistirme geregi duymazdi. Bir çare olursam ne mutlu bana” dedi.

Trendyol 1.Lig’de mücadele eden Sakaryaspor, evinde agirladigi Tuzlaspor karsilasmasindan 2-0 maglup ayrildiktan sonra Tuncay Sanli ile yollarini ayirip Coskun Demirbakan ile anlasma saglamisti. Bu çerçevede play-off’u garantileyen yesil-siyahlilar, ligin 34. haftasinda karsilasacagi Kocaelispor müsabakasinin antrenmanlarina yeni Teknik Direktör Coskun Demirbakan ve ekibiyle basladi.

Rüstemler Tesisleri’nde düz kosu ile baslayan idman isinma ve taktik çalismalarla devam etti. Idman öncesinde konusan Demirbakan, “Benim buraya 7. gelisim. Ömrümüz burada, Sakarya’da ve Sakaryaspor’da geçti. Finaller, sampiyonluklar gördük. Insallah bir yeni sampiyonluk daha nasip olur. Ben inaniyorum, inanmasam burada olmam. Takima, taraftara, yönetime ve basina güveniyorum. Zaten bu atmosferleri, bu ortamlari yillarca yasamis; yönetim, taraftar ve basin var. En zor zamanlarin üstesinden gelmis ve basarmis bir camia var. Futbolcularin biraz demoralize hali var, onlari artik iyi motive edecegiz. Psikolojik, mental olarak cumartesi gününe kadar bir seyler yapacagiz. Bunun yaninda da antrenmanlara devam edecegiz. Bu maçi da kazanacagiz neden olmasin, kazanmak istiyoruz” dedi.



“Tuncay, buraya kadar getirdi takimi tesekkür ederim”

Takimin performansindan söz eden Demirbakan, “Takimdaki eksiklikleri ben futbolculara gösterecegim. Tuncay Sanli benim evladim gibi, yani onun eksikliklerini söylersem yanlis olur, onun artilarini söyleyeyim. Buraya kadar getirdi takimi tesekkür ederim. Su andaki pozisyon bir basaridir. Çiksak daha büyük bir basari olurdu ama tabi bu da bir basari. Eksigi de fazlasi da vardi. Bazi maçlarda performansin üzerine de çikildi, bazilarinda da performansin altinda kaldilar. Ama sebeplerini bilemiyoruz, her maçin senaryosu ayri. Onlari bilmedigim için ben su veya bu eksiktir diyemem” diye konustu.



“Düsüs olmasaydi ben burada olmazdim”

Iki haftayi degerlendiren Demirbakan, “Az bir süre kaldi önümüzde. 2 maç olarak kabul ediyorum ben. Kocaeli ve diger finale çikacak rakibimizi düsünüyorum. Bunu da atlatiriz diyorum. Izledigim maçlarda gördüm, bir düsüs var haftalarda. Zaten düsüs olmasaydi ben burada olmazdim. Degistirme geregi duymazdi yönetim. Böyle bir seye gerek duyulmasi, takimdaki düsüs. Bir çare olursam ne mutlu bana” seklinde konustu.

Kaynak: İHA