Ibrahim Üzülmez Açiklamasi 'Son 3 Haftada Karakterimizi Göstererek Alkislanmak Istiyoruz'

Pendikspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, Antalyaspor deplasmaninda aldiklari 3 puana iliskin, “Bizim için tamam mi, devam mi niteliginde maçti. Kazandigimiz için mutluyuz. Son 3 hafta karakterimizi göstererek alkislanmak istiyoruz” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasinda Pendikspor, deplasmanda Antalyaspor’u 2-1 maglup etti. Karsilasmanin ardindan basin toplantisinda maçi degerlendiren Pendikspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, 3 puani aldiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Üzülmez, "Ihtiyacimiz olan bir galibiyet aldik. Mutluyuz. Daha önce de bu mücadeleyi gösteriyorduk. Sansizligimizdan kazanamadigimiz maçlar vardi. Tamam mi, devam mi niteliginde bir maçti. Kolay degil Antalya deplasmaninda önce 1-0 yenik baslayip skoru 2-1’e getirmek. Biz pes etmeyen bir takimiz. Üzüldügümüz noktalardan birisi 33 puan yaptik ama 4-5 puan daha fazla alabilirdik. Bu maçta o direnci gösterdik. Bu maçta 23’e yakin pozisyonumuz var. 3 veya 4’ü bulabilirdik ama sonuna gitmede sikinti yasiyoruz" dedi.

Sergen Yalçin’in ikinci yarinin basinda 2 oyuncu degisikligi sonrasi baski hissettiklerini aktaran Üzülmez, "Sonuna kadar mücadele eden bir takimiz. Ne olursa olsun karakterimizi bundan sonraki 3 haftada göstererek alkislanmak istiyoruz. Son 3 mata bu yarisin içerisinde olacagiz. Galibiyet moral oldu” diye konustu.

Kaynak: İHA