Ziya Akçeken Açiklamasi 'Hedefimiz, Haftaya Boluspor Maçini Kazanarak Ligi Üçüncü Bitirmek'

Çorum FK Teknik Sorumlusu Ziya Akçeken, Sanliurfaspor maçinin ardindan, “Hedefimiz, haftaya Boluspor maçini kazanarak ligi üçüncü bitirmek” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 33. haftasinda Çorum FK, sahasinda Sanliurfaspor ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Çorum FK Teknik Sorumlusu Ziya Çeken, bu tür maçlarin kolay olmadigini belirterek, “Rakibin düsme hattinda olmasi, bizimde play-off için konumuzu koruyabilmemiz sonrasinda da üçüncülük sansimizi devam ettirmek istiyorduk. Genel olarak baktigimizda baslangicimiz iyi, istekli ve arzulu bir oyunumuz vardi. Kazanilan penalti degerlendirebilseydik maçta daha farkli bir senaryo olabilirdi. Ikinci yari daha istekli bir oyun oynadik. Rakibi hapsettigimiz pozisyonlar aradigimiz bir oyuna döndü. Kazanabilirdik ama 1 puaninda kazanmak kadar önemli. Hafta biz kazanip rakiplerimiz kaybettiginde tekrardan kaybettigimiz üçüncülük koltuguna yenden oturabiliriz. Ama olmasa da önemli degil. Iç saha avantaji olmasi nedeniyle 4 veya 5’cilikte önemli. Insallah hedefimize ulasiriz” diye konustu.

Genel olarak oyundan memnun olduklarini anlatan Akçeken, “Sakat oyuncularimiz vardi. Bu da bir etken oldu mu? Tabii ki birbirini taniyan oyuncularla oynamak daha farkli. Ligin büyük bir yükünü o oyuncularimizla kaldirdik. Ama bugün o oyuncularimizin yerine oynayan futbolcularimizda iyi bir mücadele ortaya koydular. Seyircimizin önünde kazanmak istiyorduk. Bu olmadi. Bu hedefimize ulasamadi. Ancak tek bir hedefimiz var. Haftaya Boluspor maçini kazanarak ligi üçüncü bitirmek. Olmazsa da en iyi yerde ligi tamamlayip play-off’a hazirlanmak” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA