Serhat Güller Açiklamasi 'Oyunculari Bir Arada Tutmak, Motive Etmek Çok Zor'

Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller, Gençlerbirligi karsilasmasinin ardindan yaptigi açiklamada, "Oyunculari bir arada tutmak, motive etmek çok zor. Motive edebilecegimiz tek nokta; gençlikleri ve ortaya koyduklari futbol neticesinde gelecek sene yatirimlari" dedi.

Trendyol 1. Lig’in 33. haftasinda Giresunspor, deplasmanda Gençlerbirligi’ne 1-0 skorla maglup oldu. Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller, "Bugünkü karsilasmada 1-0 maglup olduk ama oyun anlayisi olarak oyuncularimizin mücadelesi olarak oyuncularimiz teknik anlamda son derece basarili bir oyun ortaya koyduk. Yan toptan yedigimiz bir golle de maglup olduk. Bizim açimizdan baktigimizda sartlarimizin ne kadar zor oldugunu herkes biliyor zaten. Oyunculari bir arada tutmak, motive etmek çok zor. Motive edebilecegimiz tek nokta; gençlikleri ve ortaya koyduklari futbol neticesinde gelecek seneye yatirimlari. Ne kadar iyi oynarlarsa onlarin takimlara gitme sansinin fazla oldugu disinda motive edebilecegimiz bir sey yok. Paramiz yok, sikintilarimiz çok, kadromuz yok" diye konustu.

Gelinen noktada 90 dakika boyunca oynamaya çalisan, rakiple mücadele etmeye çalisan bir takim çalistirdigini aktaran Güller, "Son maçimizi oynayacagiz. Mümkün mertebe gençleri; 15-17 yas grubundaki bizimle antrenmana çikan oyunculari oynatmayi tercih edecegiz ki onlar da bu atmosferden faydalansinlar" dedi.

Oynanan oyundan ve oyuncularin mücadelesinden memnun oldugunu belirten Serhat Güller, "Bizim için gurur verici bir olay. Camianin beklentileri sonuç anlaminda çok fazla yok sadece iyi bir takim, iyi bir insan, iyi futbolcular olusturabilme anlamindaki yürüyüsümüzü de önümüzdeki hafta sonlandiracagiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA