Selçuk Inan Açiklamasi 'Kazanamadik Ama Kaybetmedik De'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk Inan, Hatayspor maçinin ardindan, "Kazanamadik ama kaybetmedik de. Son 3 maç bizim için final olacak" dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasinda küme düsme hattini yakinda ilgilendiren maçta Hatayspor’u konuk etti. Zorlu maç, karsilikli atilan gollerle 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Gaziantep FK puanini 35’e, Hatayspor ise 34’e yükseltirken iki takim da düsme hattindan yukari çikamadi.

"Son 3 maç bizim için final olacak"

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk Inan, maç sonu düzenlenen basin toplantisinda galip gelemedikleri üzgün olduklarini söyledi.

Selçuk Inan, Oyuncularim iyi mücadele etti. O yüzden tesekkür ediyorum. Bugün içeride oynadik, belki de bu bir avantaj ama bu stresi yönetmek kolay degil. Bugün rakipten üstündük. Birçok istatistikte biz öndeydik. Oyuncularim bugün oyun anlaminda görevlerini yaptilar. Ama sonucu alamadik. Bu nedenle üzgünüm. Son maçlarda çok pozisyona girdik ama kazanamadik. Bu nedenle çok üzgünüm. Bu durumda her maç final. Son 3 maçimiz kaldi. Bu maç bizim için final niteligindeydi. Kazanamadik ama kaybetmedik de. Bu süreçte her takimin ne sonuç alacagi belli olmuyor. Oyuncularima da bunu söyledim. Son 3 hafta bizim için final olacak. Son maçlar için elimizden geleni yapip ligde kalmaya çalisacagiz. Son maçlarda kendi isimiz kendimiz görebiliriz. Ben takimimin istatistiklerine bakiyorum. Buna baktigimiz zamanda da rakipten çok üstünüz. Bu durumlarda futbol oynamak kolay degil. Bir takimda kisa sürede bir seyleri degistirmek de kolay degil, aliskanliklari degistirmek kolay degil. Önde oynamak, oyunu ön alana yaymak için zaman lazim. Bu konuda ben de takima çok yüklendigimi düsünüyorum ama kolay degil. Penalti kaçirdigimiz için de üzgünüz, Dragus da üzgün ama futbolda bunlar. Bundan sonra her sey bizim elimizde. Karagümrük, Adana Demir ve Pendik ile oynayacagiz. Bu maçlari sansin da yardimiyla kazanip ligde kalmak istiyoruz. Taraftarlara da destekleri için tesekkür ediyorum. Sonuna kadar bizi desteklesinler, yanimizda olsunlar. Sonuca göre biz her türlü tepkiyi göstermek de onlarin hakki" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA