Sakaryaspor-Tuzlaspor Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 33. haftasinda Sakaryaspor, sahasinda karsilastigi Tuzlaspor’a 2-0 maglup oldu. Maçin ardindan teknik sorumlular açiklamalarda bulundu.

Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konusan Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Andaç Gürkan Kocabiyik, “Çok önemli bir deplasmandi buraya geldigimizde puan cetvelinde son siralarda yer alan takimlardan biriydik, düsme potasindaydik. Önemli bir galibiyet Sakarya’nin da üçüncü bitirmek içinde asiri derecede puana ihtiyaci vardi. Çok iyi kapandik bunun neticesinde Sakaryaspor’un üzerimize gelmesinden ve kontrataklar bulduk. Ilk yari kaçirdigimiz pozisyonlar oldu ama ikinci yari Mamba ile attigimiz gol daha özgüvenli durmamizi sagladi. Motive olduk maça ve böyle maçlar oyuncular için her seyden soyutlandiklari, kendilerini tamamen futbolcu hissettikleri bir maç oluyor. Bunun neticesinde iyi konsantrasyon bize galibiyet getirdi. Son dakikalarda Sadik’in attigi golde galibiyetimizi perçinlestirdi. Tüm oyunculari tebrik ediyorum, çok güzel bir galibiyet aldik” dedi.



“Yari sahada bir futbol oynadik”

Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Turgay Karsli, “Rakip için iki defa pozisyon oldu bir dalginlik, bir dikkatsizlik iki tane gol yedik. Onun haricinde belki de biz iki tane savunma oyuncusunu geçemedik, yaptigimiz ortalarda attigimiz sutlarda yari sahada bir futbol oynadik. Maçin temposu yüksekti, topa sahip olma orani da bizim için yüksekti ama heyecani yüksek bir ligi sonuna kadar tasiyacagiz. Haftaya bir final sonrakinde bir final daha oynamis olacagiz. Bekledigimiz bir sonuç degildi” diye konustu.

Kaynak: İHA