Özhan Pulat Açiklamasi '3 Puan Alamadik Ama Belki Bu 1 Puan Bizi Ligde Tutacak'

Hatayspor Teknik Sorumlusu Özhan Pulat, deplasmanda 1-1 berabere bitirdikleri Gaziantep FK maçinin ardindan, "3 puan alamadik ama belki bu 1 puan bizi ligde tutacak" dedi.

Hatayspor, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasinda konuk oldugu Gaziantep Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kaldi. Bu sonuçla Hatayspor puanini 34’e, Gaziantep FK ise 35’ yükseltirken iki takim da düsme hattindan kurtarilamadi.

Maç sonu konusan Hatayspor Teknik Sorumlusu Özhan Pulat, galibiyete yakin taraf olduklarini belirterek, kazanamadiklari için üzgün olduklarini söyledi.

Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda degerlendirmelerde bulunan Özhan Pulat, “Takimla çok kisa zaman geçirdik. Takima 2 gündür ne oynamak istedigimizi göstermeye çalistik. Gaziantep takiminin savunmanin arkasinda zaaflari oldugunu biliyorduk. Buna yönelik hücumlar planladik. Genel anlamda iyi bir oyun oynadik. Bugün aldigimiz 1 puan bekledigimiz bir puan degildi. Haftalardir kazanamiyoruz. Bugün 3 puana yakin olan taraf bizdik. Bu maçta 3 puani alamadik ama belki de buradan aldigimiz 1 puan sezon sonu bizi ligde tutacaktir” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA