Manisa FK-Boluspor Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig 33. hafta mücadelesinde kendi evinde Boluspor’u 1-0 yenerek ligde kalmayi garantileyen Manisa FK’da maçin ardindan büyük bir sevinç yasandi. Karsilasmanin ardindan her iki takimin teknik adamlari karsilasmayi degerlendirdi.

Manisa FK Trendyol 1. Lig 33. haftasinda kendi evinde Boluspor’u 1-0 yenerek ligde kalmayi garantiledi. Karsilasma sonrasi Manisa FK’li futbolcular ve taraftarlar büyük bir sevinç yasarken, her iki takimin teknik adamlari karsilasmanin ardindan degerlendirmelerde bulundu.

Nevzat Dinçbudak: “Ligi bugün burada bitirdigimizi düsünüyorum”

Önemli bir maçi kazanarak ligde kaldiklarini ifade eden Manisa FK Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, “Bugün kazandigimiz için çok mutluyuz. Ligi bugün burada bitirdigimizi düsünüyorum. 5 haftadir zorlu maçlar yapiyorduk bugün finali yaptik. Zorlu müsabakada, aksiyonlari çok olan bir rakibe karsi maçin basinda buldugumuz golle galibiyeti koruyabildik. Belki 2-0’da yapabilirdik ama maçi kazandigimiz için mutluyuz. Önemli olan bu maçi kazanmakti. Tüm taraftarlarimiza, yöneticilerimize ve futbolcularimiza hayirli olsun diyorum” dedi.



Yalçin Kosukavak: “Yönetmek cesaretli kararlar ister”

Basin toplantisinda federasyonu elestiren Boluspor Teknik Direktörü Yalçin Kosukavak ise sunlari söyledi:

“Ligin son iki haftasinda zor bir deplasmana geldik. En azindan bir puanla buradan dönebilsek bizim isimize yariyordu. Bunu basarabilirdik. Her iki takim da ortadaydi. Çok erken bir gol yiyince Manisa FK için isler daha kolay oldu erken golü bulunca. Son dakikaya kadar aslinda bir puana çok yakindik birkaç tane önemli firsat yakaladik ama gole çeviremedik. Gol bulamayinca Bolu’ya 1-0 yenik dönüyoruz. Bütün is son haftaya kaldi. Son hafta hem bizim hem de rakiplerimiz için çok önemli. Biz son hafta kazanip rakiplerimizin yenilmesini bekleyecegiz. En iyi senaryo bu gözüküyor. Insallah kazanan oluruz. Son hafta elimizden gelen her seyi yapacagiz. Çok merak ediyorum Data Base’i var mi Federasyonun çok merak ediyorum. Tek merak ettigim konu bu. Topun oyunda kaldigi süreyi incelemesi lazim. 4. dakikadan itibaren rakip takimin zamana oynama tavri, tarzi Google Earth’ten gözüktü ama VAR’dan gözükemiyor sahadan gözükemiyor. Ne söylesek bir anlami yok. 90+4’de yillardir ayni is. Kaleciye uyari ve sari kart. Bugün oynanan maçlara bakin en az 20 tane kaleciye sari kart vardir ama bu 90+4’te degil daha öncesindedir. Bunlar çok önemli degil. Bunlar bizim maglubiyetimizin veya kötü oyunumuzun mazereti degil. Bunu ben söylemiyorum. Türk futbolu ortada. Herkes idare ediyor, kimse yönetmek istemiyor çünkü yönetmek cesaretli kararlar ister.”

Kaynak: İHA