Kars'ta 11.Yesilay Bisiklet Turu

Yesilay’in bu yil 11’inci kez düzenledigi Yesilay Bisiklet Turu 81 ilde es zamanli olarak gerçeklestirildi. Bisikletliler Dernegi is birligi ile birlikte düzenlenen etkinligin Kars ayaginda bisikletliler Tarihi Kars Kalesi’nin oldugu Bedesten Bölgesi’ne pedal çevirdi. Vali Ziya Polat’ta katilimcilarla birlikte pedal çevirdigi etkinlik yogun ilgi gördü.

“Sagligin keyfini birlikte sürelim” sloganiyla Gençlik Merkezi önünden gerçeklestirilen etkinlikte konusan Kars Yesilay Sube Baskani Yusuf Bulut, “Spor yaparak bagimliliklarla mücadelenin önemini vurgulamak ve sporu daha genis kitlelere yaymak için yil boyunca bisiklet turlari düzenleyen Yesilay’in bu yil 11’incisini düzenleyecegi Geleneksel Yesilay Bisiklet Turu için geri sayim basladi.

Türkiye’nin en büyük bisiklet organizasyonlarindan biri olan ve Ziraat Katilim, Kahve Dünyasi, Bisan ve Türkiye Sigorta’nin katkilariyla düzenlenen Geleneksel Yesilay Bisiklet Turu’nun 11’incisi Yesilay subeleri, Yesilay Spor Kulüpleri, gönüllüler ve bisiklet severlerin katilimiyla 81 ilde es zamanli yapildi” dedi.

Daha sonra Gençlik Merkezi’nin önünden baslayan etkinlik Bedesten Bölgesi’nde Yesilay’in kurdugu stantta son buldu. Etkinlige katilanlara içecek ve çesitli ikramlarda bulunuldu.

Kaynak: İHA