Kars 36 Spor Kireçhane Spor Karsilasmasinin Hakemleri Belli Oldu

Kars 36 Spor Trabzon Kireçhane Spor karsilasmasini yönetecek hakemler belli oldu. Kendi sahasinda son karsilasmasina çikacak olan yesil beyazli ekip, Kireçhane Spor karsilasmasindan galip ayrilarak haftayi 3 puanla kapatmanin hesaplarini yapiyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 10’uncu grupta mücadele eden Kars 36 Spor, Kireçhane Spor karsilasmasini Hakkari Bölgesi hakemlerinden Bülent Berkay yönetecek. Berkay’in yardimciliklarini Hamdiye Çelik ve Fatma Soysal yapacak.

Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda bugün oynanacak olan Kars 36 Spor Trabzon Kireçhane Spor karsilasmasi saat 14.00’de baslayacak.

Kars 36 Spor Kulüp Baskani Ali Uçum, tüm Karslilari karsilasmaya davet etti. Kars 36 Spor için elini degil, gövdesini tasi altina koyan Baskan Uçum, yesil beyazli ekibin kendi saha ve seyircisi önünde oynayacagi karsilasma öncesinde birlik beraberlik mesajlari verdi.

Baskan Ali Uçum, “Bölgesel Amatör Ligi 10’uncu grupda mücadele eden Kars36 Spor bugün kendi evinde Trabzon ekibi Kireçhanespor ile oynayacak. Karsilasma saat 14.00 de Abamüslüm Güven Stadin da baslayacak. Her iki takim da ligde kalmayi garantilemis olmanin rahatligi ile maça çikacak” dedi.

Kireçhane Spor karsilasmasinin sezonun en önemli ve kendi sahalarinda oynayacaklari son maç olacagina dikkat çeken Uçum, “Dostluk havasinda bir maç olmasini diliyorum. Rakip takimi dostça agirlayip dostça ugurlayacagiz. Bu sezon için en önemli ve son maçimiz. PlayAut maçi olacak. Kazasiz belasiz sezonu bitirmek istiyoruz” diye konustu.

Baskan Uçum, Kars 36 Spor Kireçhane Spo karsilasmasi tüm Karslilari davet etti.

Kaynak: İHA