Il Emniyet Müdürü Aydin Özel Sporcularla Özel Ilgilendi

Süper Lig’i n 35. haftasinda oynanan Kayserispor ile Fatih Karagümrük maçi öncesi taraftarlar bir araya gelen Il Emniyet Müdürü Atanur Aydin; Down Futsal Takimi ile bir araya geldi.

7 Mart 2024 tarihinde Kayseri Il Emniyet Müdürlügü görevine baslayan ve kisa zamanda sehir ile sicak bir bag kuran Atanur Aydin, Kayserispor ile Fatih Karagümrük maçini yakindan takip etti. Maç öncesi alinan tedbirleri yerinde inceleyen Aydin, Kocasinan Down futsal takimi sporculari ile bir araya gelerek sapka ve atki hediye etti. Kocasinan Down Futsal Takimi sporculari ile yakindan ilgilenen Il Emniyet Müdürü Aydin, sporcular ile berabere objektiflere asker selami vererek poz verdi.

Kayseri Il Emniyet Müdürlügü sosyal medya hesabindan yapilan paylasimda, "Il Emniyet Müdürümüz Atanur Aydin, RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanan Mondihome Kayserispor - Fatih Karagümrük futbol müsabakasinda alinan emniyet tedbirlerini denetledi. Müsabaka baslamadan önce Kocasinan Down Futsal Takimi sporculari ile bir araya geldi" denildi.

Kaynak: İHA