Bilecik'te 90+1. Dakikasinda Hakem Kural Hatasi Yaptigi Gerekçesiyle Tartisma Çikti

Bilecik’te oynana Bölgesel Amatör Lig’de 1969 Bilecik Spor Kulübü ile Tavsanli Tepecikspor arasindaki karsilasmanin 90+1. dakikasinda hakemlerin kural hatasi yaptigi gerekçesiyle tartisma çikti. Degisiklik sonrasi çikan oyuncuya kirmizi kart gösterince oyuna giren oyuncu saha disina alindi.

BAL 4. Grup 27. haftasinda 1969 Bilecik Spor Kulübü, Istasyon Sentetik Sahasi’nda Kütahya temsilcisi Tavsanli Tepecikspor ile karsi karsiya geldi. Maçin 90+1. dakikasinda maç 0-0’lik sonuçla devam ederken, 1969 Bilecik Spor Kulübü teknik heyetin oyundan Burhan Beyazit’i oyundan almak istedi. Maçin 4. hakemi Burak Koç, bu degislikte geç kalinca maçin orta hakemi Mustafa Bayindir arasinda bir iletisim sorunu yasandi. Ardindan oyundan çikan Burhan Beyazit’in oldugunu ögrenince oyuncuya, çikmadigi için sari kart gösterdi. Oyuncu da tabela numarasinin kalkmadigi söylemesi de fayda etmezken, oyundan çiktiktan sonra ’Küfür’ ettigi gerekçesiyle sari kart iptal edilerek, direkt kirmizi kart gösterdi.

Yasanan olaylarda maçin orta hakemi Mustafa Bayindir, 1969 Bilecik Spor Kulübü teknik heyetinden bir kisiye kirmizi kart gösterdi. Olaylar 5 dakika sürerken, maç 0-0’lik sonuçla bitti.

Maç sonu hakemlere 1969 Bilecik Spor Kulübü teknik heyeti ve oyunculari uzun süre itiraz etti.

Kaynak: İHA