Bandirmaspor-Ankara Keçiörengücü Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 33. haftasinda sahasinda Ankara Keçiörencü’nü 2-1 yenen Bandirmaspor’un Teknik Direktörü Yusuf Simsek, son maçlarini kazanarak play-off’a kalmak istediklerini belirtti.

Bandirmaspor Teknik Direktörü Yusuf Simsek, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda yaptigi konusmada, maça iyi basladiklarini fakat sansiz bir gol yediklerini söyledi.

Üç puan aldiklarini için mutlu olduklarini anlatan Simsek, "Özellikle bize, kulübe, yönetime inanan oyuncu arkadaslarimiza ve çalisan personellerimize tesekkür ediyorum. Üç puan almak güzel ve bunun içinde mutluyuz. Hedefimize bir maçimiz kaldi. Hedefimiz hep play-off’da kalmakti. Biraz zor olacak ama Allah, insallah kalbimize göre verir. Galibiyeti onursal baskanimiza, yönetimimize ve buraya kadar gelerek destekleyen taraftarlarimiza armagan ediyoruz" dedi.

- Ankara Keçiörengücü cephesi

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Tahsin Tam’da geçen hafta aldiklari galibiyetle ligde kalmayi garantilediklerini dile getirdi.

Tam, bugünkü maçta iyi bir maç çikardiklarini ifade ederek, "Bugün de puan ve puanlar almak istiyorduk. Ikinci yariya çok iyi baslamistik. Bir anlik dalginlikla yedigimiz bir golle maglup olduk ama oyuncularimi vermis olduklari mücadeleden dolayi tebrik ediyorum. Bandirmaspor’un da play-off’la ilgili ciddi bir mücadelesi vardi. Son haftaya girdik, onlara da basarilar diliyorum. Umarim bütün takimlar kazasiz, sakatsiz ligi bitirirler" dedi.

Kaynak: İHA