2024 Yilinin Ilk Off-Road Yarislari Ordu'da Yapildi

Ordu Büyüksehir Belediyesi ve Ordu Oksijen Off-Road Kulübü is birliginde 2024 yilinin ilk yarisi olan ‘Ordu Oksijen Off Road Festivali’ Altinordu ilçesi Melet Irmagi Kültür Otagi Mevkiinde gerçeklestirildi.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülügünde sehre her gün yeni bir faaliyet, yeni bir etkinlik, yeni bir dinamizm kazandiran Büyüksehir Belediyesi, adrenalin tutkunlarini bir araya getirmeye devam ediyor. Geçtigimiz yillarda da off-road festivalleri düzenlenen Ordu, 2024 yilinin ilk yarisi olan ‘Ordu Oksijen Off Road Festivali 2024’e ev sahipligi yapti.

2024 yilinin ilk yarisi olma özelligi tasiyan yarislar 2 gün sürdü. Ilk gün Ordu Büyüksehir Belediyesi önünde tanitim gerçeklestirilen festivalin ikinci gününde araçlar sahne aldi. Altinordu ilçesi Melet Irmagi kenarinda düzenlenen ve 100 aracin katilim sagladigi müsabakada araçlar çesitli engellerle zorlastirilmis agir parkurlarda kiyasiya mücadele etti.

Motor gücüne göre farkli kategorilerde yarisan sporcular zorlu parkuru en hizli ve hatasiz sekilde tamamlamaya çalisti. Yarismacilar parkurda zaman zaman zorlu anlar yasadi. Renkli görüntülere de sahne olan festivale vatandaslarin ilgisi de yogun oldu.

Ordu Büyüksehir Belediyesi ve Ordu Oksijen Off Road Kulübü is birliginde 2024 yilinin ilk yarisi olan ‘Ordu Oksijen Off Road Festivali’nde dereceye giren pilotlara çesitli ödüller verildi.

Ödül töreninde konusan Ordu Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Celal Tezcan, Ordu’nun Off-Road ile anilacak bir sehir olacagini söyledi.

Baskan Vekili Tezcan, söyle konustu: “Güzel bir yarisin sonuna geldik. Adrenalin tutkunlari ile güzel bir yaris gerçeklestirildi.

Kazasiz belasiz güzel bir yarisma oldu. Burasi sizin yuvaniz. Artik Ordu off-road sporu ile bütünlesti. Burada devamli bir parkurunuz var. Dün oldugu gibi her zaman yaninizdayiz. Ordu Büyüksehir Belediye Baskanimiz Dr. Mehmet Hilmi Güler, daima sizin yaninizda ve sizleri destekliyor. Artik bu yarislar Ordu’da geleneksellesecek. Ordu denilince off-roadta bütün dünya bizleri taniyacak” dedi.

Kaynak: İHA