Hari Vukas Açiklamasi 'Beraberlikten Tatmin Olmamiz Gerekiyor'

Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas, Fatih Karagümrük karsilasmasinin ardindan, "Beraberlikten tatmin olmamiz gerekiyor" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasinda Kayserispor, konuk ettigi Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kaldi. Maç sonu düzenlenen basin toplantisinda konusan Teknik Sorumlu Hari Vukas, maça mükemmel basladiklarini ifade ederek, alinan 1 puandan dolayi tatmin olduklarini söyledi.

Vukas, "Sezon genelinde özellikle son dönemlerde kaçirdigimiz gol firsatlari bize çok puana mal oldu. Bugün de aynisi gerçeklesti. Aslina bakarsaniz ilk yariya mükemmel giris yaptik diyebilirim, erken bir sekilde golü bulduk. Sonrasinda rakibimiz topla daha fazla oynadi. Bilal’in çikardigi bir pozisyon disinda rakibe çok fazla pozisyon verdigimizi düsünmüyorum. Bu sekilde ilk yariyi kapattik. Ikinci yarida sahaya enerji koymak, oyunumuzu devam ettirmek istiyorduk. Rakibimiz 1-1’i yakaladi, sonrasinda çok önemli bir gol firsatini degerlendiremedik ve akabinde maç 2-1 oldu. Ama kopmadik, mücadele etmeye devam ettik, 2-2 yaptik. Maçin sonuna dogru da rakibimiz 10 kisi kaldi. Üzerine gittik, denedik. Onlar da iyi savunma yapti. Dolayisiyla bugün aldigimiz beraberlikten tatmin olmamiz gerekiyor diye düsünüyorum. Bundan sonraki maçlarimiza en iyi sekilde hazirlanacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA