Gisdol Açiklamasi 'Çok Büyük Bir Adim Attik'

SAMSUN – Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Trabzonspor’u yenerek kümede kalma yolunda çok büyük bir adim attiklarini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasinda Samsunspor, sahasinda karsilastigi Trabzonspor’u 3-1 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Teknik Direktör Markus Gisdol, açiklamalarda bulundu.

Kümede kalma yolunda çok kritik bir viraji geride biraktiklarinin altini çizen Gisdol, “Eminim bugün herkes bu takimi ve taraftari çok sevdigimi daha iyi anlamistir. Bugün taraftarimizla birlikte sahada çok iyiydik. Taktiksel anlamda iki yarida da çok iyiydik. Çok zor bir takima karsi oynadik. Bu galibiyeti almak çok özel oldu. Maçtan önce taktigimizi belirlemistik. Rakibin ritim yakalamasini, kendi oyunlarini oynamalarina müsaade etmeyecektik. Rakibe nefes aldirmadik. Her zamankinden daha fazla kosmalari, mücadele etmeleri gerektigini futbolcularima söylemistim. Bunu da çok iyi yaptilar. Sadece Holse ve Marius degil tüm oyuncularimiz çok iyi bir performans gösterdiler. Tüm takimimi tebrik ediyorum. Oyuncularimiz son maçlardan dolayi çok kizgindi. Hafta boyunca taktiksel anlamda neler yapmalari gerektigini anlattik. Tüm futbolcular bugün islerini en iyi sekilde yaptilar. Matematik ögretmeni degilim. Rakamlari hesaplamayi sevmiyorum. Bugünkü galibiyet ile büyük bir adim attik. Göreve geldigimde son 3 haftaya 42 puanla girecegimizi söyleseler kimse de ben de inanmazdim. Son maçlara da ayni konsantrasyon ile devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA