Bakan Güler, Yüksekova Belediyespor'un Kadin Futbolcularini Agirladi

Millî Savunma Bakani Yasar Güler, TFF Kadinlar 2. Ligi’nde sampiyon olan Yüksekova Belediyespor’un kadin futbolcularini makaminda agirladi.

Millî Savunma Bakani Yasar Güler, Kadinlar 2. Ligi’nde sampiyon olarak büyük bir basari elde eden Yüksekova Belediyespor Kadin Futbol Takimi ile Millî Savunma Bakanliginda bir araya geldi. Sampiyonlari alkislayarak salona giren Bakan Yasar Güler, sampiyonluk anlarina dair görüntüleri genç sporcularla birlikte izledi.

Takimin Kaptani Kübra Sen ise desteklerinden dolayi Bakan Yasar Güler’e tesekkür ederek, “Kupamiz burada ve bu kupanin arkasindaki en büyük ve en güzel karakterlerden birisi sizsiniz. Bu emegin en güzel paydaslarindan biri de sizsiniz. Su zamana kadar yapmis oldugunuz maddi manevi bütün desteklerden dolayi bütün takim olarak size minnettariz. Hep birlikte bu basariyi sirtlayip daha güzel yerlere adim atacagiz” dedi.



“Basariniz sevindirici bir durum”

Bakan Yasar Güler ise, “Sizleri, Millî Savunma Bakanliginda agirlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Lig maçlarinda, birbirinden güzel goller atarak farkli galibiyetler almanizi, yakindan, büyük bir heyecanla takip ettim. Önce; aldiginiz galibiyetlerle ligi lider tamamlayarak; ardindan da zorlu play-off maçlarinin sonucunda sampiyonluga ulasarak çok büyük bir basariya imza attiniz. Gösterdiginiz üstün performansla hepimizin gururu oldunuz. Sizleri yürekten kutluyorum. Bu basari; sadece sizlerin degil, tüm Hakkarililerin ve spora ilgi duyan tüm kadinlarimizindir. Zira Yüksekova Belediyespor Kadin Futbol Takimi olarak sizler, sadece spor alaninda degil, toplumsal hayatta da önemli bir rol üstleniyor ve Hakkari’mizin degisen ve gelisen yüzünü temsil ediyorsunuz. Basarilarinizla kizlarimizin ve kadinlarimizin spora katilimini tesvik ediyor, onlara ilham kaynagi oluyorsunuz. Nitekim bölgemiz terörden temizlendikçe, sizler gibi gençlerimiz; sahip olduklari yüksek potansiyeli en iyi sekilde ortaya koyma imkanina kavustu. Hemen her alanda elde ettiginiz basarilarla hepimizin medariiftiharisiniz ve gelecege dair umutlarimizi artiriyorsunuz. Basari, kolay elde edilen bir olgu degildir. Sizler, uzun saatler süren yogun antrenmanlar, fedakârlik, istikrarli çalisma ve takim ruhunun sahaya yansimasiyla bu sonuca ulastiniz. Elbette ki bu basarinin arkasinda kulüp yöneticilerinin, teknik ekibin ve kiymetli ailelerinizin de önemli bir payi var. Bu vesileyle, takiminizin basarisi için büyük emek sarf eden kiymetli baskanimiza, antrenörlerinize ve degerli ailelerinize özellikle tesekkür ediyorum. Unutmayin ki basari; bir yolculuktur, bir varis noktasi degil. Bu anlayisla sizlerden yeni basarilar, yeni sampiyonluklar bekliyoruz. 1. Lig ve ardindan Süper Lig’de de bu basariyi tekrarlayacaginiza ve daha büyük basarilara ulasacaginiza yürekten inaniyorum. Sizlere güvenimiz tamdir. Hakkarigücü Kadin Futbol Takimimizdan sonra sizlerin de Süper Lig’e yükselmesi ile güzel Hakkari’miz, sporda ve özellikle kadin futbolunda Türkiye’nin marka sehirlerinden biri haline gelecektir. Bu düsüncelerle bundan sonraki hayatinizda ve sportif faaliyetlerinizde basarilarinizin artarak devamini diliyorum. Sizleri bir kez daha yürekten kutluyor, sahsinizda Hakkarili ve Yüksekovali kardeslerime selamlarimi gönderiyorum. Her birinize saglik, basari ve esenlikler diliyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA