Alapli'da Ergün Penbe Heyecani, Ilk Vurusu Yapacak

Zonguldak’in Alapli ilçesinde düzenlenen kurumlar arasi hali saha futbol turnuvasinin ilk vurusu Zonguldakli ünlü futbolcu Ergün Penbe’nin vurusuyla baslayacak.

Alapli adliye binasinda yapilan kura çekimine, turnuva komitesi ve turnuvada yer alacak kurumlarin temsilcileri katildi.

Turnuva tüzügü ile ilgili detayli bilgilerin verildigi ve kurum temsilcileriyle fikir alisverisinde bulunuldugu toplantinin ardindan kura çekimine geçildi. 12 kurumun temsilcisi kuralarini çekerek gruplarini belirledi.

12 takimin katildigi turnuva 3 Haziran günü baslayacak ve 26 Temmuz günü yapilacak olan final maçiyla son bulacak. Turnuvanin, mücadele ruhunun yaninda kurumlar arasinda dostluk, birlik ve beraberligin saglanmasinda büyük katki sunduguna dikkat çeken turnuvanin komite baskani olan Vahit Durgut, “Alapli Adliyesi olarak kurumlar arasindaki birlik ve beraberligi daha da birlestirmek adina Cumhuriyet Bassavcimizin girisimleriyle böyle bir organizasyonu yapmaya karar verdik. Turnuvamizin açilisini Zonguldakli ünlü futbolcumuz Ergün Penbe yapacak. Tüm Alapli ve bölge halkini turnuvalari izlemeye davet ediyoruz. Maçlar her aksam 18.’00’dan sonra Cuma ve hafta sonlari hariç oynanacaktir. Her aksam toplam da 3 maç oynatacagiz. Turnuvaya katilim saglayan takimlar ise; Kaymakamlik, Belediye, Adliye, Meslek Yüksek Okulu, Müftülük, Kent Konseyi, banka, avukatlar, Ilçe Milli Egitim, Emniyet, Orman Isletme, Ilçe Saglik olmak üzere toplam 12 takimdan olusmaktadir. Turnuvaya katilan tüm kurumlara basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA