Batman'da 500 Metrekarelik Galatasaray Bayragi Tepeye Asildi

Batman’in Gercüs ilçesinde Galatasaray taraftarlari, ilçeye sigdiramadiklari 500 metrekarelik bayragi tepeye asti.

Trendyol Süper Lig’de sezonu sampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’da taraftarlar kutlamalara devam ediyor. Batman’in Gercüs ilçesi de kutlama yapilan adreslerden biriydi. Bir grup Galatasaray taraftari, hazirladiklari 500 metrekarelik bayrakla sampiyonlugu kutladi. Taraftarlar, ilçede bayragi asacaklari yer bulmayinca dev bayragi ilçenin en yüksek bölgesi olan bayrak tepesine asti.

Galatasarayli taraftarlardan Süleyman Öner, tüm futbolculara, yönetime ve taraftarlara tesekkür ettigini söyledi.

Çok mutlu olduklarini belirten Öner, "Insallah seneye de sampiyon olup 5. yildizimizi da takacagiz. Bayragi buraya asmamizin tek bir sebebi var. Ilçeye sigmamasi, ilçede yer bulamiyoruz. Bayragi asa asa buranin ismi de degisti, bayrak tepe oldu. Herkes burayi bayrak tepe olarak biliyor. Bayragimizin uzunlugu 50 metre, genisligi ise 10 metre yani 500 metrekaredir" dedi.

Galatasarayli taraftarlardan Murat Sahin ise, "Ilçemiz küçük, sevdamiz büyük. Her sene oldugu gibi sampiyonluklarimizda buraya getiriyoruz. Geçen sene Erden Timur’dan büyük bir bayrak istedik, herhalde bizim haberimizi görmedi. Armali, güzel ve büyük bir bayrak göndermesini rica ediyoruz. Su anki bayragimizin üstünde arma yok. Sizden büyük bir bayrak istiyoruz. Gercüslü taraftarlar olarak simdiden size tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA