Baskan Güler, Basarili Sporcularin Hedefini 'Avrupa Ve Dünya Sampiyonlugu' Olarak Belirledi

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, basarili sporcular Muhammet Karavus ile Irem Incir’den Avrupa ve Dünya sampiyonlugu beklediklerini söyledi.

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, Azerbaycan’da düzenlenen ve 31 ülkeden toplam 365 sporcunun katildigi U23 Serbest güres Avrupa Sampiyonasinda gümüs madalya kazanan Muhammet Karavus ile Minikler Judo Türkiye Sampiyonasinda 57 kilogramda Türkiye Sampiyonu olan Irem Incir’i makaminda agirladi.

Baskan Güler, sporculari agirlamaktan büyük mutluluk duydugunu ifade ederek, “Sizlere destegimiz tam. Siz katildiginiz her turnuvada ve sampiyonada madalya birakmayin. Her zaman sizlerin yanindayiz. Bu gençlerimiz bizim sehrimizin iki pirlantasi ve degeridir. Teknik ekip ve kiymetli sporcularimiz ile bir araya gelerek bundan sonraki hedeflerimiz konusunda istisarelerde bulunduk. Biz bu iki sporcumuz dahil tüm branslarda spor yapan sehrimizin çocuklarina destek vermeye devam edecegiz. Hedefimiz bundan sonra Avrupa ve Dünya sampiyonlugudur” ifadelerine yer verdi.

Güler, basarili sporcularin Ordu’nun gurur kaynagi oldugunu vurgulayarak, sehrin spor altyapisinin gelistirilmesi ve sporcularin desteklenmesi için çalismalarin sürdügünü, sporcularin elde ettigi basarilarin diger gençlere de ilham kaynagi olacagini belirtti.

Kaynak: İHA