Samsunspor-Trabzonspor Maçi Kapali Gise

12 yil sonra Süper Lig’de kendi sahasinda Trabzonspor’u agirlayacak Samsunspor’da, karsilasma için satisa çikan 30 bin 548 biletin tamamina yakini satildi.

Samsunspor ile Trabzonspor, Süper Lig’de 12 yil sonra Samsun’da birbirlerine rakip olacak. 19 Mayis Stadyumu’nda oynanacak Karadeniz Derbisi’ne iki ekibin taraftarlari da yogun ilgi gösterdi. Trabzonspor taraftari kendilerine ayrilan bin 608 biletin tamami günler öncesinden tüketirken, Samsunspor taraftarina ayrilan 30 bin 548 biletin de 29 bini satildi. Kalan bin küsur biletin de maç saatine kadar tüketilmesi bekleniyor.

19 Mayis Stadyumu’nda yarin saat 19.00’da oynanacak karsilasmayi Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar ve Anil Usta hakem üçlüsü yönetecek. Karsilasmanin dördüncü hakemligini ise Ilker Yasin Avci üstlenecek.

Polisten yogunluk uyarisi

Öte yandan Samsun Il Emniyet Müdürlügü Spor Güvenligi Sube Müdürlügü de sosyal medya hesabindan paylasim yaparak, yogunluk uyarisinda bulundu. ’Sporseverlerin Dikkatine’ baslikli uyarida, “4 Mayis Cumartesi günü oynanacak Samsunspor-Trabzonspor müsabakasinda stadyumda bulunan tüm kapi ve turnikeler açilacak olup, yogunluk olusmamasi için taraftarlarimiz ayni tribüne çikan diger kapilari da kullanabilir” ifadelerine yer verildi.

Uyarida ayrica stadin seyirci giris kapilarinin krokisi de paylasildi.

Kaynak: İHA