Nilüfer Spor Senliklerinde Kupa Ve Madalya Heyecani Sürüyor

Nilüfer Uluslararasi Spor Senlikleri’nde eskrim, squash, futbol, badminton ile plaj voleybolu heyecani yasandi. Dostluk içinde geçen karsilasmalar sonunda dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarini aldi.

Nilüfer Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen 22. Nilüfer Uluslararasi Spor Senlikleri, çesitli brans ve kategorilerde gerçeklesen müsabakalarla sürüyor. Binlerce sporcuyu bir araya getiren dev organizasyonda bu kez eskrim, plaj voleybolu, futbol, badminton ve squash branslarinda derece heyecani yasandi. Çesitli yas gruplari ve kategorilerde kürsüye çikmak için ter döken sporcular, ayni zamanda keyifli anlar yasadi.

30 okuldan 52 sporcunun katildigi eskrim müsabakalari, Nilüfer Belediyesi Ibrahim Yazici Stadyumu’ndaki spor salonunda gerçeklesti. 10, 12, 14 ve 17 yas alti kategorilerinde düzenlenen maçlar nefes kesti. Kiliç ve flöre branslarindaki karsilasmalarin ardindan dereceye giren sporcular, kupa ve madalyalarini aldi.

Altinsehir Gençlik Merkezi’nde düzenlenen squash müsabakalarinda da büyük heyecan yasandi. Minikler, küçükler, yildizlar, gençler kategorilerinde erkek ve kadin branslarinda da 24 okuldan 60 sporcu, dereceye girmek için ter döktü.

Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri de, futbol ve badminton müsabakalarina ev sahipligi yapti. Yüzlerce sporcunun yer aldigi karsilasmalar sonunda Nilüfer Belediyespor Kulübü Baskani Muharrem Or ile idareciler, dereceye girenlere kupa ve madalyalarini verdi.

Kaynak: İHA