Ali Çamdali Açiklamasi 'Sampiyonluk Yarisinda Neler Oluyor Bizi Hiç Ilgilendirmiyor'

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdali, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasinda sahalarinda oynayacaklari Fenerbahçe maçi öncesi yaptigi açiklamada, "Fenerbahçe’nin bu puanlara ne kadar ihtiyaci varsa bizim de o kadar ihtiyacimiz var. Sampiyonluk yarisinda neler oluyor bizi hiç ilgilendirmiyor" dedi.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasinda evinde karsilasacagi Fenerbahçe maçinin hazirliklarina Teknik Direktör Ali Çamdali yönetiminde yaptigi antrenmanla devam etti. Kayacik Tesisleri’nde yapilan ve isinma hareketleriyle baslayan idmanda, pas çalismasi yapan futbolcular daha sonra taktik çalisma gerçeklestirdi.

"Kolay bir maç olmayacagini biliyoruz"

Antrenmanda basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Çamdali, "Fenerbahçe maçi hazirliklarina basladik. Bugün 4. günümüz. Öncelikle sunu söylemem lazim; pozitif bir sekilde oyuncu grubu tamamen Fenerbahçe maçina odakli, enerjisi yüksek, olumlu bir sekilde antrenmanlara katilim sagliyor. Bu durum bizim de isimizi kolaylastiriyor. Umarim dogru sekilde hazirlanip, dersimize çalisip Fenerbahçe maçinda ihtiyacimiz olan puan veya puanlari almak istiyoruz. Tabii ki biliyoruz bunun kolay bir maç olmayacagini. Fenerbahçe’nin bu puanlara ne kadar ihtiyaci varsa bizim de o kadar ihtiyacimiz var. Sampiyonluk yarisinda neler oluyor bizi hiç ilgilendirmiyor. Bizim derdimiz Konyaspor’u en hizli sekilde rahat bir pozisyona sokmak. O yüzden en siki sekilde çalismalarimiza devam edip maç gününü bekliyoruz" seklinde konustu.

Yesil-beyazli takimda orta saha mevkiinde forma giyen Steven Nzonzi ise, "Aslinda baktigimiz zaman çok iyi bir hazirlik süreci geçiriyoruz. Siki bir çalisma ritmimiz var. Evimizde oynayacak oldugumuz bir maç. Elimizden geleni yapacagiz ve baktigimiz zaman Fenerbahçe sampiyonluga oynayan bir takim. Onlar karsisinda asla geri çekilmeyecegiz. Evimizde oynadigimiz için de böyle bir etkisi olacak" diye konustu.

Kaynak: İHA