Trabzonspor'un Gündemindeki Eray Cömert, FC Nantes Kulübü'ne Veda Etti

Trabzonspor’un gündeminde bulunan Türk asilli stoper oyuncusu Eray Cömert, kiralik olarak forma giydigi FC Nantes takimina veda etti. Oyuncu, kariyerine baska bir yerde devam edecegini açikladi.

Önümüzdeki sezon güçlü bir kadroyla sezona baslayip, sampiyonluk hedefleyen Trabzonspor, Fransa’nin FC Nantes takiminda kiralik olarak forma giyen defans oyuncusu Eray Cömert’i gündemine almisti. Geçtigimiz sezonda bordo-mavili kulübün transfer listesinde yer alan Cömert, Isviçre’nin Basel ekibinden, Ispanya’nin Valencia takimina transfer olmustu. La Liga ekibinde yasanan teknik direktör degisikligi sonrasi burada forma bulmakta zorlanan 26 yasindaki oyuncu sezon basinda Fransa’nin Nantes Kulübü’ne kiralik olarak gitti.

Valencia ile 2026 yilina kadar sözlesmesi bulanan Eray Cömert, Fransiz ekibine veda ederek, "Nantes formasini giymek ve bir yil boyunca bu kulübü temsil etmek bir ayricalikti. Ancak yolculuguma baska bir yerde devam etmeye karar verdigim için artik veda etme zamanim geldi" ifadelerine yer verdi.

Isviçre Milli Takim formasi giyen oyuncunun Fransa’nin FC Nantes Kulübü ile 2 milyon 200 bin Euro satin alma opsiyonu bulunmasina ragmen iki taraf da bunu kullanmadi.

Kaynak: İHA