Okan Buruk Açiklamasi 'Sonunda Iyiler Mutlaka Kazanir Diyorduk Ve Sonunda Iyiler Kazandi'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, hedeflerinin 5. yildiz oldugunu belirterek, "Sonunda iyiler mutlaka kazanir diyorduk ve sonunda iyiler kazandi" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasinda Galatasaray konuk oldugu Konyaspor’u 3-1 yendi ve 102 puanla sampiyon oldu. Maçin ardindan Galatasaray Sportif AS Baskan Vekili Erden Timur ile Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Panathinaikos ile Euroleague’de sampiyonluk yasayan Basantrenör Ergin Ataman’i kutlayan Buruk, "Ergin hocami tebrik ediyorum. Kendisi çok degerli ve çok iyi bir Galatasarayli. Ergin hoca sampiyon, Galatasaray sampiyon" dedi.

Sampiyonluktan dolayi çok mutlu olduklarini söyleyen Erden Timur, "En basta hocama tesekkür ediyorum. Emegi çok büyük. Çok güzel bir kalbi var. Galatasaray’a çok seyini veriyor. Oyunculara çok tesekkür ediyorum. Baskanimiza, yönetim kuruluna, Florya personeline tesekkür ediyorum. Hep diyorum, sonunda hak eden kazandi. Bu sonuca ulastigimiz için çok mutluyuz" diye konustu.



Okan Buruk: "Hedefimiz 5. yildiz"

’Sonunda iyiler mutlaka kazanir diyorduk ve sonunda iyiler kazandi’ diyen Okan Buruk, sözlerine söyle devam etti:

"Erden Bey’e tesekkür ediyorum Baskanimiz, yönetim kurulumuz hepsi büyük destek verdi. Galatasaray camiasina yakisir sekilde mücadele etmeye çalistik. Tekrar bir sampiyon, 24. sampiyonluk. Hedefler bitmiyor. Insallah hedefimiz 5. yildiz. Çok sükür bu sampiyonlugu yasadik. Nerede olursa olsun. Geçen hafta da yasayabilirdik. Bu hafta yasadik. Allah sükrediyoruz, bu sampiyonlugu verdi. O yüzden nerde olursa olsun bu sampiyonlugu yasamak çok güzel. Oyuncularimiza çok tesekkür ederiz" ifadelerini kullandi.

Erden Timur: "Herkes sampiyonluga inanmisti"

Florya’da son hafta herkesin motive bir sekilde oldugunu vurgulayan Timur ise, "Son hafta herkes motiveydi. Florya’nin çok güzel bir sevgi ortami var, gerçek ve samimi. Aylardir Florya’dayim. Herkes sampiyonluga inanmisti. Fenerbahçe maçi arada bir kaza oldu. Rekorlar kiran takim, rekorlar kiran bir hocamiz var. Bu sene ciddi bir mücadele oldu. Zorlayici bir seneydi. Iki takim basarili bir sene yürüttü. Iki takim da rekor kirdi. Tüm mücadele eden kulüpleri tebrik ediyorum. Galatasaray büyük bir camia. Galatasaray’da kisinin önemi yok. Müthis bir camia. Okan hocamiz önderliginde daha nice basarilar olacak" seklinde konustu.



"Galatasaray’in hedefi hem sampiyon olmak hem de Avrupa’da kupalar kazanmak"

Hedeflerle ilgili de konusan sari-kirmizililarin teknik direktörü, "Galatasaray’in hedefi hem sampiyon olmak hem de Avrupa’da kupalar kazanmak. Bu sene Sampiyonlar Ligi’nde çok önemli bir mücadele verdik. Bütün takimlara disimizi geçirdik. Hiçbirine karsi ezilmedik. Bence Türk futbolu için çok degerliydi. Çok yogun bir sene yasadik. Insallah önümüzdeki sene de ayni performansi gösteririz. Geçen sezon sahamizda tek maglubiyetimiz Giresunspor’a karsiydi. Bu sene de Fenerbahçe’ye karsi oldu. Iç saha performansimiz bu anlamda çok degerliydi. Taraftarlarimizla birlikte inanilmaz mücadele verdik" açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA