Milli Takimin Basarili File Bekçisi Sahin Açiklamasi 'Erzincan'daki En Büyük Itici Gücümüz, Taraftarlarimiz Olacak'

2025 Avrupa Sampiyonasi Elemeleri B Ligi 1. Grup’ta mücadele eden A Milli Kadin Futbol Takimi, 31 Mayis’ta Erzincan’da, 4 Haziran’da Bakü’de oynayacagi Azerbaycan maçlarinin hazirliklarini sürdürüyor. Ay-yildizli ekibin basarili kalecisi Fatma Sahin, Azerbaycan maçlari öncesi degerlendirmelerde bulundu.

UEFA Uluslar C Ligi’nde 6 maçi gol yemeden kazandiklarini hatirlatan Fatma Sahin, "Takim halinde gerçekten çok çalisiyoruz. Biz kaleciler de kendi içimizde amansiz ve tatli bir yarisin içindeyiz. Hepimiz oynamak istiyoruz. Hepimiz çok iyi arkadasiz ve birbirimizi mükemmel bir sekilde destekliyoruz, motive ediyoruz. Hocalarimizin üzerimizde çok büyük bir emegi var. Bizimle çok çalisiyorlar. Her konunun üzerinde detaylica duruyorlar. Bu sayede de kalemizi uzun bir süre gole kapattik." diye konustu.

"Son 8 resmi maçta 7 galibiyet alan ve sadece 4 gol yiyen bir takimiz"

20 Mayis 2024 tarihinden beri Erzincan’da kampta olduklarini vurgulayan Fatma Sahin, "Öncelikle Erzincan’a geldigimiz için gerçekten çok mutluyuz. Birçogumuz buraya daha önce gelmemistik. Ancak futbol olarak harika bir ortamla karsilastik. Temiz bir havasi var. Çalistigimiz tesisler ve stadyum gerçekten çok iyi. Takim olarak motive olmus durumdayiz. Ayrica Erzincan’in futbol tarihinde ilk kez burada bir milli maç oynanacak. Bu da bize nasip oldu. Azerbaycan karsisinda Erzincan’daki en büyük itici gücümüz kesinlikle taraftarlarimiz olacak. 31 Mayis’ta stadyumu Erzincanli kardeslerimizden doldurmalarini bekliyoruz. Bu takim çok iyi isler yapiyor. Son 8 resmi maçinda sadece 4 gol yiyen bir takimdan bahsediyoruz. 7 galibiyet, 1 yenilgi aldik. Bu istatistik bile dogru yolda oldugumuzu gösteriyor. Hayallerimiz, hedeflerimiz var. Bu sebeple taraftarlarimizla birlik olup, Azerbaycan’i Erzincan’da yenmek ve tarihteki ilk maçi kazanmak istiyoruz." dedi.

Kaynak: İHA