Evliliklerinin 17. Yil Dönümünü Galatasaray Sampiyonluguyla Beraber Kutladilar

Artvin’in Arhavi ilçesinde yasayan Levent ve Mehtap Durmus çifti, evliliklerinin 17. yil dönümünü ve Levent Durmus’un 39. yas gününü Galatasaray sampiyonluguyla beraber kutladilar.

Artvinli çift 17 yillik evlilik yildönümlerini ve Levent Durmus’un 39. yas gününü büyük bir coskuyla kutladi. Bu özel gün, sadece bir dogum günü ve evlilik yildönümünden ibaret degildi; ayni zamanda Galatasaray’in sampiyonluk maçina denk gelmesiyle unutulmaz bir aniya dönüstü.

Levent Durmus, 17 yildir her evlilik yildönümünde esi Mehtap Durmus’a farkli sürprizler ve özel konseptlerle kutlamalar hazirliyor. Bu yil da, 26 Mayis’ta, hem dogum günü hem de evlilik yildönümünü Sari-Kirmizili renklere olan tutkusuyla birlestirerek esi ve çocuklari için özel bir program hazirladi.

Çifte mutluluk yasadigini belirten Durmus "Evlilik yildönümümüzü ve dogum günümü Galatasaray’in sampiyonluk maçina denk gelmasi benim için büyük bir mutluluk. Bu tarihin, Galatasaray’in sampiyonluk günü olmasi, bize çifte sevinç yasatti. Ailemden sonra ikinci sevdam olan Galatasaray’a bu özel günde sampiyonluk armagan ettigi için yürekten minnettarim” dedi.

Durmus ailesi, Sari-Kirmizi renklerle süslenmis evlerinde, büyük bir heyecanla Galatasaray’in sampiyonluk maçini izledi. Maçin ardindan, ailenin oglu tulum çalarak kutlamalara renk katti. Galatasaray’in kazandigi sampiyonluk, Durmus ailesi için bu özel günü daha da anlamli kildi. Levent Durmus, "Esim, çocuklarim ve Galatasaray, hayatimda en deger verdigim seyler. 39. yas günümde ve evlilik yildönümümüzde bize sampiyonluk armagan eden Galatasaray’a minnettarim" dedi.

Kaynak: İHA