Amasya'da Galatasaray'in Sampiyonlugu Coskuyla Kutlandi

Galatasaray’in sampiyon olmasinin ardindan Amasya’nin Tasova ilçesinde sokaga çikan taraftarlar, araçlarin üzerinde ve meydanlarda sampiyonluk sevinci yasadi.

Süper Lig’in 38. haftasinda deplasmanda Konyaspor’u 3-1’lik skorla maglup eden Galatasaray, 24. sampiyonlugunu ilan etti. Karsilasmanin hemen ardindan Tasova’da sari-kirmizili taraftarlar, cadde ve meydanlara akin ederek sampiyonluklarini kutladi.

Ellerinde mesale, bayraklar ve tezahüratlarla sehir turu atan sari-kirmizililar, sehrin çesitli noktalarinda bir araya gelerek marslar söyledi ve görsel sölen olusturdu. Konvoy halinde trafige çikan vatandaslar, kilometrelerce kuyruk olusturdu. Ardindan Sehir Meydani’nda bir araya gelen taraftarlar hep birlikte sampiyonluk coskusunu yasadi.

Besiktasli baba çocuguyla birlikte eslik etti

Coskulu anlarin yasandigi sampiyonluk kutlamalarinda Besiktasli Sefa Simsek, oglunun Galatasarayli olmasi sebebiyle kutlamaya Besiktas formasiyla katilarak ogluna destek verdi. Emre Meshur isimli vatandas ise bebegiyle birlikte kutlamalara katildi.

Ilçenin farkli noktalarinda taraftarlarin kutlamalari sürüyor. Öte yandan Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, olmasi muhtemel bir aksakligin yasanmamasi adina sehrin tüm noktalarinda ve trafikte önlemler aldi.

Taraftarlardan Talha Yilmaz, “Galatasaray’imizi tebrik ediyorum. Yine sampiyon olduk. Artik geleneksel oldu bu. Fenerbahçeli arkadaslarda üzülmesin. Bir daha ki seneye insallah” dedi.

Kaynak: İHA