Zonguldak'ta Mesaleler Geceyi Aydinlatti

Zonguldak’ta Galatasaray taraftarlari sampiyonluk kutlamalari dolayisiyla sokaga döküldü. Onlarca taraftar sampiyonluk coskusu yasarken, iki taraftar ise üzerinde Ali Koç’un fotografinin yer aldigi temsili bir tabut tasidi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasinda Galatasaray, deplasmanda Konyaspor’u 3-1 maglup ederek sampiyon oldu. Maçin bitis düdügüyle Zonguldak’taki Galatasaray taraftarlari, kutlamalar için sokaga akin etti. Araçlariyla konvoy yapan taraftarlar ellerindeki Galatasaray bayraklarini salladi. Zonguldak Valiligi önünde de Galatasaray’in sampiyonlugu coskuyla kutlandi. Kutlamalara, küçük yastaki taraftarlar da büyük bir heyecanla katildi.

Incivez Caddesi’nde üniversite ögrencileri de kutlamalara renk katti.

Taraftarlar arasinda cosku doruga ulasirken, bazi taraftarlar üzerinde Ali Koç’un fotografinin yer aldigi ve üzerinde "Mayislar bizim demistik" yazili not bulunan temsili bir tabut tasidi. Kutlamalar sirasinda mesaleler yakildi.

Zonguldak Emniyet Müdürlügü ekipleri, kutlamalar süresince yollari ulasima açik tutmak ve güvenligi saglamak için yogun çaba sarf etti.

Kaynak: İHA