Galatasaray'in 24. Sampiyonlugu Aksaray'da Coskuyla Kutlandi

Trendyol Süper Lig’in 2023-2024 sezonunu sampiyon olarak bitiren Galatasaray’in taraftarlarlari, yurt genelinde oldugu gibi Aksaray’da da sampiyonlugu coskuyla kutladi. Renkli görnütülere sahne olan kutlamalar dron ile havadan görüntülendi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasinda deplasmanda Konyaspor ile karsilasan Galatasaray, 3-1’lik galibiyetle 2023-2024 sezonunu sampiyon tamamladi. Galasaray’in 24. sampiyonlugu yurt genelinde oldugu gibi Aksaray’da da coskuyla kutlandi. Maçin bitmesine dakikalar kala sokaga çikan sari-kirmizili taraftarlar, konvoylar ve mesale sovlari esliginde kutlama yapti. Sloganlar ve tezahüratlar atan taraftarlar, Ebulfeyz Elçibey Caddesi’nde bayraklarla yürüyüs yapti. Bazi Fenerbahçeli taraftarlar ise üzerlerinde Fenerbahçe formasi, ellerinde Galatasaray atkisi ile kutlamalara katilarak, 24. kez sampiyon olan sari-kirmizililari tebrik etti. Gece yarisina kadar coskuyla kutlama yapan taraftarlar polis kontrolüyle dagildi.

Sampiyonlugu kutlayan taraftarlar, "Çok mutluyuz, coskuluyuz. Geç de olsa, 1 hafta ertelemis olsak da sonu mutlu bitti. 24 geldi, bu demek ki 25’de gelecek. Gögsümüzdeki armaya 5. yildizi takacagiz" dediler.

Kaynak: İHA