Emre Belözoglu Açiklamasi 'Bu Aciyi Yasattigim Için Özür Diliyorum'

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoglu, Trabzonspor maçinin ardindan bu aciyi bu camiaya yasattigim için herkesten özür diledigini söyledi.

Trendyol Süper Lig’de deplasmanda Trabzonspor’a 4-2 maglup olarak küme düsen MKE Ankaragücü’nün Teknik Direktörü Emre Belözoglu, "Bunu Ankaragücü camiasina yasatan birisi olmam itibariyla, sorumlulugu almam gereken en önemli kisilerden biri olmam itibariyla Ankaragücü çok daha güzel günleri hak ediyor. Hayatimin en büyük aci tecrübesini yasadim. Hiçbir zaman kalbimin hiçbir yerinde his etmeyecegim bir duyguydu bu. Ömrümün sonuna kadar da Ankaragücü’ne bunu yasatan kisilerden birisi olarak kendimi hiçbir zaman affetmeyecegim. Çok üzgünüm. Herkes hakkini helal etsin, benden yana helal olsun. Bugün gelinen noktada söylenecek sadece bunlar oldugunu düsünüyorum" dedi.

Emre Belözoglu, istifasi ile ilgili olarak ise "Ben Ismail Baskan ve Yusuf Bey’le görüsüp en kisa zamanda bir karar veririm. Bunu da ilk siz ögrenirsiniz. Kimseyle görüsmedim. Iyi günler, kötü günler oldu bir ayrilik olacaksa da ben hep yakisir halde olmasi gerektigini düsünüyorum. Çok sicak bugün degil. Ama söylemem gerekenler oldugunu düsünüyorum. Hiç kimseyi kirmak degil. Buraya gelirken çok büyük hayallerle ve hedeflerle geldim. Herkesten çok özür diliyorum. Affina siginiyorum. Bunu bu camiaya yasatan biri olarak bunun vicdaniyla yasayacagimi samimiyetle söyleyebilirim" ifadelerini kullandi.

MKE Ankaragücü’nün Trabzonspor’a yenilerek ligden düsmedigini belirten Belözoglu, "Sahanin içinde ne MKE Ankaragücü’nün ne de Trabzonspor’un birbirine ihtiyaci var. Futbol müsabakasi, Abdullah Avci, benim hocam Trabzonspor’un basarisi için her seyi yapacak. Ben de Ankaragücü’nün basarisi için inanin her seyi yaptim. Futbol bu Ankaragücü, Trabzonspor’a yenildigi için küme düsmedi. Bu aciyi içimde yasayacagimi samimiyetle söyleyebilirim. Burada çalismak, çok büyük bir serefti, bu aci tecrübeyi yasamak da bana nasipmis. Gerçekten basimiza gelecek diye düsünmezdik" dedi

Kaynak: İHA